Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA in Canada | CUAET🇨🇦

UA in Canada | CUAET🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
30.1k Posts 3.3k Posters 41.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Maksim
    wrote on last edited by
    Писав максимально розбірливо, но нічого не прийшло 😁, прийшов тільки POE та оновився статус, а коли можна їхати забирати, я не знаю (
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksim
    wrote on last edited by
    Що робити та як дізнатися що вже можна їхати забирати паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksim
    wrote on last edited by
    Варшава
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksim
    wrote on last edited by
    Ще хотілося би спитати, моїй дівчині й досі не прийшов паспорт реквест, біометрію вона здавала разом зі мною в один час, писав у кризову, поки не відповідають:(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maksim
    wrote on last edited by
    Просто я здав біометрію 4 червня та мені її підтвердили також 4 червня а вона здала 4 червня, а підтвердили 12 червня, різниця начебто не велика :(
    1 Reply Last reply
    0
  • t505529842T Offline
    t505529842T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Ми здавали 4ро, 3м прийшло одразу підтвердження.(6го липня здали, 7го підтвердження), а батькові підтвердження прийшло 23серпня. Всі візу отримали 29серпня, батькові тільки 30 серпня прийшло passport request
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, Євгеній! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава  гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355-086027670826 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння і бережи Вас Господь 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valerie Iz
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Відвезли паспорт на вклейку візи тиждень тому, і от сьогодні в кабінет прийшов лист: Your application to work in Canada has been initially approved by Immigration, Refugees and Citizenship Canada. The final decision to issue you a work permit and allow you to enter Canada is made after an examination by an officer in Canada. At that time, an officer will assess if you still meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act, its Regulations and any other Canadian legislation. В кого таке було, чи це означає, що медичний екзам я проходитиму в першому аеропорті? Чи дадуть в аеропорту дозвіл на в'їзд, якщо планувала проходити мед після приїзду (не вирішила з провінцією)
    1 Reply Last reply
    0
  • t505529842T Offline
    t505529842T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Ви хочаб переклад читали ?там написано що кінцевий дозвіл на в'їзд в Канаду дає офіцер. Який ще медичний екзам? Мед огляд треба робити після приїзду в кінцеву точку. Тобто вже там де будете жити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава  гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 5355-086027670826 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння і бережи Вас Господь 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    Гаразд, вибачте, випадково
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shurotchka Tarasenko
    wrote on last edited by
    Привіт! Де знайти хоста? У мене трабли з житлом - маю лишати 15го вересня - та грошима, не можу дозволити собі зняти собі щось в цьому місяці. Якщо ви знаєте організацію що допоможе або того хто може захостити?  В мене зламана нога, тому я не можу терміново піти дозаробити Торонто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oops
    wrote on last edited by
    Спробуйте податись на провінційну фінансову допомогу Онтаріо, приблизно 800 долларів щомісячно виплачують людям в тяжких умовах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shurotchka Tarasenko
    wrote on last edited by
    Подалась, для рент+залог не вистачає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Антон
    wrote on last edited by
    Ви давно у Канаді?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oops
    wrote on last edited by
    Пишіть тоді краще в локальних групах Торонто в тг і фб. Поясніть ситуацію, і можливо хтось вам здасть кімнату без залогу на певний термін
    1 Reply Last reply
    0
  • t6615578630T Offline
    t6615578630T Offline
    Євгеній
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Shurotchka Tarasenko
    wrote on last edited by
    11 міс, но ніяк не можу стать на ноги) працюю , збережень нема щоб зараз взяти і зняти до 15го числа
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    f0 N9
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Чи є подібні групи по U4U? Підкажіть будь ласка
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.