UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
How are you
-
Дякую!
-
2-3 тижні
-
Вітаю! Хто має досвід, скільки часу зараз займає вклейка у Дюссельдорфі?
-
А що робити, якщо я вже паспорт відправив , але забув вкласти лист?
-
Треба зробити запис в VFS, в назначений час приїхати з паспортом та тим самим запрошенням(роздрукованим) котре ви отримали від IRCC в своєму кабінеті
-
Чи можна довезти запрошення на вклейку?
-
Доброго вечора! Відізвіться будьласка, хто летів до Калгарі з Варшави через Франкфурт-наМайні авіалініями LUFTHANSA. Я лечу вперше, і хочу розібратись з усіма ньюансами. Наперед вдячна!
-
Підскажіть будь ласка, на сайті vfs намагаюсь записатися для passport сollection, весь час вибиває помилкк. Уже з ріної пошти пробувала реєструватися. Хтось зтикався з такою проблемою?
-
Hello
-
Дякую
-
все вірно
-
Вітаю. Нагадайте будь ласка. Коли я відправляю паспорт на вклейку візи, я маю відправити паспорт і ще тлист запрошення на вклейку візи, більше нічого?
-
Рідненькі.На колінах стою.Допоможіть нам.
-
Зайти в Гугл, написати vfs Warsaw.
-
Як записатись на вклейку візи в Варшаві?
-
‼️‼️‼️‼️ Увага!!! Від 29.09.23 послуга здачі ПАСПОТІВ на вклейку візи у візових центрах стає платною: Відень 101 євро Берлін 26 євро Варшава 32 євро ‼️‼️‼️‼️ Хто ще не здавав паспорт на вклейку візи але вже отримав реквест - ПОСПІШАЙТЕ щоб встигнути БЕЗКОШТОВНО
-
ви коли заповнювали анкету там були питання про основні хвороби, які цікавлять Канадський уряд, там треба було чесно відповідати і медогляд просто це все підтвердить.
-
Та це все зрозуміло! Але хвороба може прийти вже після заповнення анкети. Мало що може трапитися
-
Ласкаво просимо, Tetiana Ihnatenko! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
21 Jan 2023, 07:36
22330/27282
about a minute ago