Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA in Canada | CUAET🇨🇦

UA in Canada | CUAET🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
30.1k Posts 3.3k Posters 41.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t436052290T Offline
    t436052290T Offline
    Ira
    wrote on last edited by
    мені це знати не потрібно, я вже 9 місяців в Канаді😆 а взагалі, тут по приїзду тому і здається рентген, щоб визначити саме чи хворіє людина, а не просто інфікована. Ви можете мені нічого не доводити, мені, правда, не цікаво. Як я написала вище, майже вся інформація в цьому чаті - це або чийсь досвід, або здогадки. На що опиратись людині і які рішення приймати треба віришувати самостійно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vaskiv Svetlana
    wrote on last edited by
    Все гуд👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t436052290T Offline
    t436052290T Offline
    Ira
    wrote on last edited by
    я написала, що інформація в цьому чаті МАЙЖЕ вся це досвід людей, де я не права? Досвід інших людей потрібен і цікавий, тому я тут, іноді, якщо маю досвід в чомусь про що запитують, теж допомогаю. Не намайгесь знайти "зраду" там де її не було. Хоча, якщо і це повідомлення вам здасться образливим, скажіть, я сама видалюсь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Альона
    wrote on last edited by
    Привіт. Допоможіть, хто вже в Канаді, якими сервісами користуєтесь для читання електронних книжок?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bbbb
    wrote on last edited by
    Congratulations to myself am so happy to meet this wonderful lady that change my life from nothing to something, just $700 I received a profit of $7,700' to thanks once again ma'am @trade_with_Naomi @trade_with_Naomi
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sol 💙💛
    wrote on last edited by
    Як щодо цікавої роботи у Канаді з гідною заробітною платою?🤩 Професія Тестувальник ПЗ - це ідеальний напрямок для тебе та найлегший старт в ІТ. Чому? Ось декілька фактів: ▪️Тестувальник покращує програми, але не пише код ▪️Зарплата молодшого тестувальника у Канаді – CA$4600 на місяць, для середнього рівня – це CA$5800, а для старшого – від CA$6700 на місяць ▪️Освоїти цей напрямок можна всього за 3-4 місяці Звучить круто, але краще переконатись в цьому на ділі! 📌Приходь на безкоштовний вебінар «Як стати Тестувальником ПЗ з нуля у Канаді», де ти отримаєш покроковий план старту кар’єри в ІТ та дізнаєшся всі тонкощі цієї професії ⏳ Коли? 23 вересня (субота) о 12:00 за часом Торонто 📍 Де? Онлайн Посилання на вебінар ти отримаєш в SMS та Email за годину до заняття Посилання на реєстрацію тут: cutt.ly/fwcCXZYu
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, Анна! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0
  • t5689430675T Offline
    t5689430675T Offline
    💔💔💔💔
    wrote on last edited by
    is there anybody here
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vaskiv Svetlana
    wrote on last edited by
    Ми летіли Познань - Франкфурт- Монтреаль- Галіфакс. Страхування не робили. Для Канади зробили страхування вже по приїзду, звичайне MSI( nova Scotia health insurance)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1585114263T Offline
    t1585114263T Offline
    Тарас 🇺🇦
    wrote on last edited by
    У всіх візових центрах. Але якщо Нариклад ви здавали бвометрію у Варшаві і вклейку також хочете робити у Варшаві то буде безкоштовно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t694485556T Offline
    t694485556T Offline
    Slava 🌊
    wrote on last edited by
    В першу чергу для вас потрібно, тисячі $ відшкодування зі страховкою якщо щось трапиться, а так або з карману або вулиця. Ну і можна на речі і білети робити страховку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи потрібно обовьязково робити мед страховку для перетину кордону в Польщу з України? Летим з бабусею в Торонто з аеропорту Варшави. І чи потрібно робити мед страховку для вїзду в Канаду. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gydzon
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть будь ласка людину, яка займається продовженням та оформленням документів після закінчення візи та воркперміту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5531962334T Offline
    t5531962334T Offline
    Mohmad
    wrote on last edited by
    Hello
    1 Reply Last reply
    0
  • t397046108T Offline
    t397046108T Offline
    Elena Zh
    wrote on last edited by
    Кто может подсказать контакты миграционного консультанта в Канаду по программе CUAET?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mila Kuzmenko
    wrote on last edited by
    теж маю питання... Подана заявка на visitir visa в стані розгляду дуже довго. Яким чином отримати робочу візу до березня 2024?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vi K
    wrote on last edited by
    Доброго дня, панство, Підкажіть як зараз справа в Варшаві виглядає після вклейки візи в паспорт: чи потрібно очікувати якесь повідомлення, чи потрібно десь заздалегідь реєструватись на візит, які документи для отримання (крім паспорта). Буду вдячна за інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • t505529842T Offline
    t505529842T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Мммм.......та ніяк не зробити. Тільки на загальних підставах. На візітор візу. А чому він з вами не подав заявку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t397046108T Offline
    t397046108T Offline
    Elena Zh
    wrote on last edited by
    Добрый вечер, вопрос - у меня виза вклеена, у мужа (грузин) на визу не подавали, как мы сейчас с ним можем выехать в Канаду, какие варианты сделать ему визу? Спасибо!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags