UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
я написала, що інформація в цьому чаті МАЙЖЕ вся це досвід людей, де я не права? Досвід інших людей потрібен і цікавий, тому я тут, іноді, якщо маю досвід в чомусь про що запитують, теж допомогаю. Не намайгесь знайти "зраду" там де її не було. Хоча, якщо і це повідомлення вам здасться образливим, скажіть, я сама видалюсь.
-
Як щодо цікавої роботи у Канаді з гідною заробітною платою?🤩 Професія Тестувальник ПЗ - це ідеальний напрямок для тебе та найлегший старт в ІТ. Чому? Ось декілька фактів: ▪️Тестувальник покращує програми, але не пише код ▪️Зарплата молодшого тестувальника у Канаді – CA$4600 на місяць, для середнього рівня – це CA$5800, а для старшого – від CA$6700 на місяць ▪️Освоїти цей напрямок можна всього за 3-4 місяці Звучить круто, але краще переконатись в цьому на ділі! 📌Приходь на безкоштовний вебінар «Як стати Тестувальником ПЗ з нуля у Канаді», де ти отримаєш покроковий план старту кар’єри в ІТ та дізнаєшся всі тонкощі цієї професії ⏳ Коли? 23 вересня (субота) о 12:00 за часом Торонто 📍 Де? Онлайн Посилання на вебінар ти отримаєш в SMS та Email за годину до заняття Посилання на реєстрацію тут: cutt.ly/fwcCXZYu
-
Ласкаво просимо, Анна! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ми летіли Познань - Франкфурт- Монтреаль- Галіфакс. Страхування не робили. Для Канади зробили страхування вже по приїзду, звичайне MSI( nova Scotia health insurance)
-
теж маю питання... Подана заявка на visitir visa в стані розгляду дуже довго. Яким чином отримати робочу візу до березня 2024?
-
Доброго дня, панство, Підкажіть як зараз справа в Варшаві виглядає після вклейки візи в паспорт: чи потрібно очікувати якесь повідомлення, чи потрібно десь заздалегідь реєструватись на візит, які документи для отримання (крім паспорта). Буду вдячна за інформацію