Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA in Canada | CUAET🇨🇦

UA in Canada | CUAET🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
30.1k Posts 3.3k Posters 41.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vaskiv Svetlana
    wrote on last edited by
    Все залежить від провінції. Онтаріо наче було обов'язково перездавати, ми в Нова Скошия, тут просто обмінюють. Але якщо міняють, то тільки категорію В, на дальнобійників не розповсюджується.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AlekS
    wrote on last edited by
    Європейські, не тільки українські міняють ??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vaskiv Svetlana
    wrote on last edited by
    Українські.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jj
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, чи прилітав хтось у аеропорт гамільтона під Торонто? Який був досвід з цим аеропортом і чи поставили легко ворк перміт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, Jj! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lucas Gagné
    wrote on last edited by
    🍄🍄A free gift package of US$2,000 is waiting for you to join! 🍄🍄 Running till now in 2020, TRX🌹USDT long-term trading 65% high efficiency, 20% invitation benefits! 🍄🍄 You can receive $2888 every day! 🍄🍄 Get started: 👉👉 t.me/Contact_Buffy_wicks
    1 Reply Last reply
    0
  • t328789947T Offline
    t328789947T Offline
    Viktoriya Pron
    wrote on last edited by
    Я вибачаюся, я прилетіла у Ванкувері та була так втомлена, що забула про work permit бо мене одразу зустріла подруга . Але не другий день ми поїхали до аеропорту на boarding service та пояснили ситуацію. Людей на той час не було та я отримала дозвіл за 5 хвилин. Вони тільки отсканували мої документи. Краще звертатися одразу по прилоьті щоб не їздили двічі, але все залежить від черги.
    1 Reply Last reply
    0
  • t553355080T Offline
    t553355080T Offline
    kisyamba
    wrote on last edited by
    Так,вп дали,все було добре Там є волонтерка україномовна може щось підказати та допомогти
    1 Reply Last reply
    0
  • t646662302T Offline
    t646662302T Offline
    Yanina Markuta
    wrote on last edited by
    Доброго дня Ситуація в сестри. Подавалася на канадську візу ще коли вона (сестра) була в Україні. Прийшло запрошення на вклейку візи. Але тепер сестра в Болоньї в Італії. Підкажіть будь ласка порядок дій 🙏 1) Якщо хтось вклеював візу сам в Італії: де, як, що до чого? 2) Якщо хтось відправляв паспорт на вклейку з посередником - дайте контакти посередника будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, Endri! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0
  • t383019073T Offline
    t383019073T Offline
    Marichka🐻
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть будь ласка 🙏🏼 У мене віза visitor у паспорті, але коли я подавала заявку, вказувала про роботу в Канаді. Як і де я можу отримати ворк перміт і чи будуть з цим проблеми?
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, Marichka🐻! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, Prince! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vaskiv Svetlana
    wrote on last edited by
    Проблем не буде, якщо не будете працювати) не знаю чи можна змінити статус раніше, але можна змінити після прибуття в Канаду, отримання медогляду, бо все одно якщо не пройшли медогляд то був би ворк перміт з обмеженнями і потрібно було б змінити його на відкритий дозвіл.
    1 Reply Last reply
    0
  • t805834762T Offline
    t805834762T Offline
    Kristina Lytvynenko
    wrote on last edited by
    В нас минулого року теж писало візітор, а цьогоріч меншому сину вклеїли воркер😅 тож, як я розумію це не проблема, бо ворк перміт отримаєте по прибуттю в аеропорту
    1 Reply Last reply
    0
  • t383019073T Offline
    t383019073T Offline
    Marichka🐻
    wrote on last edited by
    То його вже можуть дати по факту, коли я буду в Канаді? А наприклад офіцер питає при вʼїзді чи збираюсь я працювати чи ні? Що тоді казати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AlekS
    wrote on last edited by
    До певного часу всім давали візітор і проблем не було, це так само як зараз дають ворк на 10ть років, але WP все одно дадуть максимум на 3 роки, все буде добре, не хвилюйтесь ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t383019073T Offline
    t383019073T Offline
    Marichka🐻
    wrote on last edited by
    😂аххаха якщо чесно, то не знаю) зараз влаштовує робота онлайн, а як буде дальше, а особливо в Канаді то невідомо. Тому думаю казати, що маю намір працювати)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AlekS
    wrote on last edited by
    Звісно якщо ви не маєте наміру працювати, то кажете офіцеру, що у вас дуже багато грошей і не для цього мати квітку ростила, щоб на вас працювати )))))))))))))))))) і йдете далі))))))))))))))))))))))))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AlekS
    wrote on last edited by
    Звісно треба казати що будете працювати, була маса випадків коли люди помилкова ставили що не будуть працювати, але при спілкуванні з офіцером уточнювали що мають намір працювати і WP в кармані!!!
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags