UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня , виникла така ситуація . Можливо хтось дасть відповідь . Я отримав візу , уже давно але у мого партнера був розгляд . Подавалися ми як цивільні партнери . І кілька днів тому був запит на підтвердження в аккаунті фото , чеки , договір житловий . І ось ми зібрали все . Але чомусь силку для входу не можемо відкрити . У мене таке було і я вирішив це зміною пристрою входу . А зараз ми боїмося що можливо сама програма більше не обслуговує . Хтось може пояснити як і чи можливо це вирішити ? Дуже потрібна відповідь . Дякую
-
Доброго времени суток, подскажите пожалуйста нам с мужем уже вклеили визы, а ребёнку (1 годик) ещё на рассмотрении. Как правильно веб форму отправить и что написать что бы дело продвинулось быстрее. С января рассматривают ребёнка. И ещё вопрос по поводу водительского удостоверения в какой провинции укр права можно поменять быстрее всего? Интересуют атлантические провинции
-
Це безуоштовний івент. Ми допомагаємо новоприбулим.
-
Ласкаво просимо, Руслан! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Як мені здається потрібно написати в підтримку. Буду щаслива якщо хтось допоможе . Всім дякую
-
Можливо хтось допоможе як отримати або нову можливість додачі
-
Доброго дня , маю одне запитання додала файли для підтвердження комун лаб . Але ще була декларація яку додати забула . Точніше хотіла пізніше . Але зараз додатковий файл не додається
-
Ласкаво просимо, Omar! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Никто! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Mason Morton! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня.🇺🇦 Шановна Громадо. Звертаюся до Вас як до єдиної надıї 🧚♀️ Моїй єдинıй дитинцı вкрай термıново потрıбна допомoг.а.💗 Янголятко зовсıм маленьке, тільки 4 рочки. Дитина помиpає.🧚♀️ Ми кожного дня боремося за ії життя.❤ Благаю Вас, не покидайте нас на сомоті у цій біді. Допоmожıть. Надıя тıльки на Вас. Будь ласка, перейдіть в мıй аkkaунт.Там я виклала всю нашу ıсторıю.
-
Ласкаво просимо, Віра! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Serah! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго вечора Хтось пам’ятає до котрого місяця продовжили дію бенефітів по хелс карті?