UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго вечора Хтось пам’ятає до котрого місяця продовжили дію бенефітів по хелс карті?
-
До січня
-
Ласкаво просимо, Ruslan! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Хтось робив UK візу в Канаді?
-
Доброго дня!Підскажіть будьласка,чи є волонтери по прильоту до Торонто в суботу,неділю і з котрої години і до котрої?І чи є 14 днів можливість перебувати в готелі безкоштовно?
-
Теж цікавить
-
Скажіть, будь ласка, чи можно привозити з собою в багажі сало? Невеликий шматочок, герметично запакований
-
Як написати в кризову форму?
-
Мʼясо не можно ввозити, наскільки я знаю, в мене забрали бутерброд із беконом навіть
-
Якщо воно буде у багажу,то можна
-
Дякую
-
Ну якщо воно було у ручній поклажі,то зрозуміло чого забрали🤷🏻♀️
-
Там як прилітаєш, зазначаєш чи везеш мʼясо взагалі. Ну можете збрехати звісно 🙄
-
Знав би той шмат сала, що за нього тут такі переживання)). Тут з салом немає проблем, та і взагалі з продуктами. Що ото видумувати проблеми на рівному місці..
-
Чувак пиздуй зі своєю російською в інший канал і почитай правила цієї групи❗️❗️❗️
-
Ласкаво просимо, .! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Сергій! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Привіт. В мене до сих пір(майже 1.5 року) немає відповіді на візітор віза. А я хочу на ворк перміт. Підкажіть як мені діяти?
-
Дякую вам!!)
-
Зайдіть на сайт банку, там підтримку шукайте, та хоч на Фейсбук сторінці банку питайте. На рахунок мобільного оператора, зв'язок швидше за все є, налаштуйте роумінг, виберіть вручну доступного оператора
21 Jan 2023, 07:36
22590/28346
21 minutes ago