UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
🥳 Your prediction came true! Your profit: 600 Your balance is: 7175
-
𝐓𝐡𝐞𝐫𝐞'𝐬 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐡𝐨𝐩𝐞 𝐚𝐠𝐚𝐢𝐧 𝐭𝐫𝐲 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐰 𝐖𝐢𝐭𝐡 𝐣𝐮𝐬𝐭 $500 𝐈 𝐧𝐨𝐰 𝐞𝐚𝐫𝐧 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐚 𝐩𝐫𝐨 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐞𝐫 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐲𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐲 𝐈 𝐞𝐚𝐫𝐧𝐞𝐝 𝐨𝐯𝐞𝐫 $16,730. 𝐓𝐡𝐢𝐬 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐲 𝐈 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐰𝐨𝐫𝐤𝐞𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐣𝐨𝐢𝐧 𝐧𝐨𝐰 𝐭𝐨 𝐦𝐚𝐤𝐞 𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐞 Telegram.me/Bryan_Williams1 Telegram.me/Bryan_Williams1 Telegram.me/Bryan_Williams1
-
Ласкаво просимо, Goodness! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня, підкажіть, школи по вивченню мов англ та французької в Торонто? 🙏
-
Крута можливість для тих у кого є PR, громадянство Канади, або підтверджений статус захищеної персони (не CUAET) OSAP - Програма допомоги студентам Онтаріо (OSAP) – це програма фінансової допомоги, яка може допомогти вам оплатити навчання. пропонує фінансування через: гранти: гроші, які вам не потрібно повертати студентська позика: гроші, які вам потрібно повернути, коли ви закінчите школу Коли ви подаєте заявку на OSAP, ми автоматично розглядаємо вас як для грантів, так і для позики. Якщо ви не хочете брати позику, і ви можете відмовитися від неї після схвалення вашої заявки. Для безкоштовного прорахування гранту і вибору спеціальності звертайтесь в приватні повідомлення! ВАМ НІЧОГО ПЛАТИТИ НЕ ТРЕБА! (для хейтерів 😂)
-
Найгірше що ви можете зробити, це подати паспорт до Нідерландів 🤪 Я там подавала, мій паспорт втратили, шукали три місяці, знайшли в Лондоні, хоча я там і не була жодного разу… Платила за доставку, але паспорт так і не відправили, їздила забирала сама. У Нідерландах найдовший термін очікування вклеювання по всіх країнах Європи. Чоловік подавав в Австрії, вклеїли швидко, але теж були проблеми з відправкою назад. А ось батькам подала в Берліні і поки що це мої найкращі враження, вони мені навіть передзвонили, що паспорти отримані і що коли вони вклеять візи, передзвонять, коли відправлять, так що рекомендую Берлін.
-
Ласкаво просимо, Amrit! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня. Планую їхати в Німеччину. Чи зможу я розраховуватись там канадськими картками?
-
𝖨 𝗆𝗎𝗌𝗍 𝖼𝗈𝗇𝖿𝖾𝗌𝗌 𝗇𝗈𝖻𝗈𝖽𝗒 𝗁𝖺𝗇𝖽𝗅𝖾𝗌 𝗆𝗒 𝗍𝗋𝖺𝖽𝖾 𝖺𝖼𝖼𝗈𝗎𝗇𝗍 𝗅𝗂𝗄𝖾 𝗒𝗈𝗎 𝖽𝗈 𝖢𝖤𝖮 𝖣𝗈𝗎𝗀𝗅𝖺𝗌 𝖡𝗋𝗎𝖼𝖾 𝖨'𝗆 𝗉𝗋𝗂𝗏𝗂𝗅𝖾𝗀𝖾𝖽 𝗍𝗈 𝗐𝗈𝗋𝗄 𝗐𝗂𝗍𝗁 𝗒𝗈𝗎... 𝗒𝗈𝗎'𝗋𝖾 𝗂𝗇𝖽𝖾𝖾𝖽 𝗈𝗇𝖾 𝗈𝖿 𝗍𝗁𝖾 𝖻𝖾𝗌𝗍 𝗍𝗋𝖺𝖽𝖾𝗋. 𝖨 𝗇𝖾𝗏𝖾𝗋 𝗄𝗇𝖾𝗐 𝗂 𝗐𝗂𝗅𝗅 𝖻𝖾 𝖺𝖻𝗅𝖾 𝗍𝗈 𝗉𝖺𝗒 𝗈𝖿𝖿 𝗆𝗒 𝖻𝗂𝗅𝗅𝗌, 𝖨 𝗂𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝖾𝖽 £5000 𝖺𝗇𝖽 𝖨 𝗀𝗈𝗍 𝗆𝗒 𝗉𝗋𝗈𝖿𝗂𝗍 𝗈𝖿 £50,000 𝖺𝗇𝖽 𝗀𝖾𝗍 𝗍𝗈 𝗌𝗍𝖺𝗇𝖽 𝖺𝗀𝖺𝗂𝗇 𝗂𝗇 𝗅𝗂𝖿𝖾. 𝖨 𝗐𝖺𝗇𝗍 𝗒𝗈𝗎 𝗀𝗎𝗒𝗌 𝗍𝗈 𝗁𝖾𝗅𝗉 𝗆𝖾 𝖺𝗉𝗉𝗋𝖾𝖼𝗂𝖺𝗍𝖾 Sir @Douglas_Bruce 𝖨𝗇𝗏𝖾𝗌𝗍𝗂𝗇𝗀 𝖺𝗇𝖽 𝗀𝖾𝗍𝗍𝗂𝗇𝗀 𝗋𝖾𝗍𝗎𝗋𝗇𝗌 𝗂𝗌 𝗐𝗁𝖺𝗍 𝖨 𝖾𝗏𝖾𝗋 𝗐𝖺𝗇𝗍𝖾𝖽 𝖨 𝖿𝗂𝗇𝖺𝗅𝗅𝗒 𝖿𝗈𝗎𝗇𝖽 𝗂𝗍 𝖦𝗈𝖽 𝖻𝗅𝖾𝗌𝗌 𝗒𝗈𝗎 𝗌𝗂𝗋... t.me/+ub-fGzL7n9RiNmNk t.me/+ub-fGzL7n9RiNmNk
-
Від бюро перекладів, завірений нотаріусом.
-
Ласкаво просимо, Denis! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня , таке питання , чи можуть двоюрідні брати і сестри претендувати на PR , по новій програмі для Українців в Канаді?