UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Підкажіть, будь ласка, які організації в Торонто допомагають написати CV ?
-
By mail - You'll have to pay the fees via bank transfer payable to "VFS Global Poland sp. z o.o.” and in PLN only. Here are the details for bank transfer: Bank account name: VFS Global Poland Sp. z o.o., Aleje Jerozolimskie 179, 02-222 Warszawa Bank name: Bank Handlowy w Warszawie S.A., ul. Senatorska 16, 00-923 Warszawa BIC/SWIFT Code: CITIPLPX IBAN Number: PL75103015080000000817777007
-
Такий лист
-
Доброго дня. А ніхто часом не стикався з ситуацією, відправив паспорт на вклейку візи в Варшаву , а мені прийшов лист що треба оплатити за послуги візового центру 148 злотих , дали дані , але при спробі оплати вибиває помилку , як оплатити за вклейку гроші не розумію. Може хтось щось порадить. Буду вдячний.
-
Ну так я оплачую з Польщі польською картою і вибиває помилку, це міжнародний переказ , чи внутрішній?
-
𝙏𝙝𝙚𝙧𝙚'𝙨 𝙨𝙩𝙞𝙡𝙡 𝙝𝙤𝙥𝙚 𝙖𝙜𝙖𝙞𝙣 𝙩𝙧𝙮 𝙩𝙝𝙞𝙨 𝙣𝙤𝙬 𝙒𝙞𝙩𝙝 𝙟𝙪𝙨𝙩 $500 𝙄 𝙣𝙤𝙬 𝙚𝙖𝙧𝙣 𝙢𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙖 𝙥𝙧𝙤 m𝙙𝙚𝙧 𝙟𝙪𝙨𝙩 𝙮𝙚𝙨𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙮 𝙄 𝙚𝙖𝙧𝙣𝙚𝙙 𝙤𝙫𝙚𝙧 $16,730. 𝙏𝙝𝙞𝙨 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙖𝙣𝙮 𝙞𝙨 𝙩𝙝𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙖𝙣𝙮 𝙄 𝙝𝙖𝙫𝙚 𝙚𝙫𝙚𝙧 𝙬𝙤𝙧𝙠𝙚𝙙 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙟𝙤𝙞𝙣 𝙣𝙤𝙬 𝙩𝙤 𝙢𝙖𝙠𝙚 𝙛𝙤𝙧𝙩𝙪𝙣𝙚 @Bryan_Williams1 @Bryan_Williams1 t.me/+CmWOhdzVq4VjNDE8 t.me/+CmWOhdzVq4VjNDE8
-
-
Ласкаво просимо, 9! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38