UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
𝙏𝙝𝙚𝙧𝙚'𝙨 𝙨𝙩𝙞𝙡𝙡 𝙝𝙤𝙥𝙚 𝙖𝙜𝙖𝙞𝙣 𝙩𝙧𝙮 𝙩𝙝𝙞𝙨 𝙣𝙤𝙬 𝙒𝙞𝙩𝙝 𝙟𝙪𝙨𝙩 $500 𝙄 𝙣𝙤𝙬 𝙚𝙖𝙧𝙣 𝙢𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙡𝙞𝙠𝙚 𝙖 𝙥𝙧𝙤 m𝙙𝙚𝙧 𝙟𝙪𝙨𝙩 𝙮𝙚𝙨𝙩𝙚𝙧𝙙𝙖𝙮 𝙄 𝙚𝙖𝙧𝙣𝙚𝙙 𝙤𝙫𝙚𝙧 $16,730. 𝙏𝙝𝙞𝙨 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙖𝙣𝙮 𝙞𝙨 𝙩𝙝𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙖𝙣𝙮 𝙄 𝙝𝙖𝙫𝙚 𝙚𝙫𝙚𝙧 𝙬𝙤𝙧𝙠𝙚𝙙 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙟𝙤𝙞𝙣 𝙣𝙤𝙬 𝙩𝙤 𝙢𝙖𝙠𝙚 𝙛𝙤𝙧𝙩𝙪𝙣𝙚 @Bryan_Williams1 @Bryan_Williams1 t.me/+CmWOhdzVq4VjNDE8 t.me/+CmWOhdzVq4VjNDE8
-
-
Ласкаво просимо, 9! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Sonia! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Добрий день! Я змінила біометричний паспорт (минулий був продовжений і коли я приїхала в Україну то сказали що все з таким я не виїду, треба роботи новий) але у старому у мене була канадська віза. Що потрібно зробити щоб візу переклеїли в новий паспорт і чи взагалі це можливо? Можливо хтось мав подібну ситуацію?
-
Вам потрібно подати заявку онлайн через сайт IRCC , тут у відео є інструкція youtu.be/JIPaK6krhBk?si=d3mCrvVbQt5Fs4Yy
-
My life really changed for good, after I started investing with Mr Audrey @Trader_Melody I never knew crypto trading would be this profitable and I am glad it went well for me I start with minimum of $200 and I was able to make profits of $1,850 after trading all thanks to her. Click below to join group. 👇👇👇 JOIN GROUP JOIN GROUP
-
Ласкаво просимо, Madison! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Vfddt! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня всім! 🖐 Прошу поділитися досвідом, хто переїхав за останні + - півроку майже без знання англійської (~елементарний рівень), без суттєвих збережень та зв'язків на місці - як у вас справи, як все проходить? Чи можна швидко знайти якусь роботу майже без знання мови (виробництво, металообробка, але не принципово) і якось поєднати з вивченням мови; та чи надаються такі курси? Що з житлом (для подружжя)? Чи вистачить коштів на аренду якщо перший час, можливо не дуже короткий, доведеться працювати на не дуже добре оплачуваній роботі. В цілому, прошу поділитися будь яким досвідом переїзду з приблизно аналогічними ввідними. Напишіть, будь ласка, у приват, якщо буде час та бажання поспілкуватися на цю тему 😊
-
Плану немає. Його я і намгаюся розробити на основі отриманих відповідей))