UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ласкаво просимо, Dima! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Всім привіт, нагадайте будь ласка чи треба заповнювати цю частину якщо просто надсилаєш паспорт поштою?
-
I want you to know that a lot of people lose their money as a result of the kind of traders they deal with, they don't deal with the right manager account, my wide experience has brought me to where success stand. I successfully withdraw my profit yesterday through the help of this company, you can contact the on the link below 👉CONTACT COMPANY ADMIN👈 OR ➡️JOIN COMPANY'S OFFICIAL TELEGRAM CHANNEL⬅️
-
Ласкаво просимо, 𝙈𝙊𝙉𝙏𝘼𝙉𝘼 { 𝘾𝙝𝙚𝙘𝙠 𝙗𝙞𝙤 }! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня.🇺🇦 Шановна Громадо. Звертаюся до Вас як до єдиної надıї 🧚♀️ Моїй єдинıй дитинцı вкрай термıново потрıбна допомoг.а.💗 Янголятко зовсıм маленьке, тільки 4 рочки. Дитина помиpає.🧚♀️ Ми кожного дня боремося за ії життя.❤ Благаю Вас, не покидайте нас на сомоті у цій біді. Допоmожıть. Надıя тıльки на Вас. Будь ласка, перейдіть в мıй аkkaунт.Там я виклала всю нашу ıсторıю.
-
Ласкаво просимо, Віра! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Усім доброго вечора! Мабуть цих питань було дуже багато, але для свого ж спокою хочу запитати тут. Я подавалася на програму аж у квітні 22 року, тобто на самому початку програми. Отримала візу V-1 категорії, також зазначено як Visitor віза Якщо я встигну прибути до Канади до кінця березня, то я все ще зможу отримати work permit? Чи з моєю Візітор віза це неможливо?😢
-
Шукаю швачку! Потрібно пошити спортивні шорти (для єдиноборств) із атласного матеріалу.
-
Ми 2 дні тому заїхали в Канаду з такою візою (visitor) і отримали work permit
-
Привіт. Нагадайте будь ласка які документи тре на вклейку?
-
Добрий день! Таке питання, підкажіть будь ласка В мене є брат, 18 років, освіти окрім школи немає, CUAET отримати не встиг. Наскільки можливо оформити йому туристичну візу до Канади та які шанси що там він може отримати work permit? Які взагалі умови для його отримання? Чи це не спрацює та його не оформлять і він буде лише як турист? В мене самого вже є CUAET, я ось думаю чи допоможе це йому якщо ми разом полетимо. Дуже дякую за відповіді!
-
По туристичній віці не можливо отримати work permit ,там потрібна робоча віза
-
Підскажіть будьласка чи знімали ви авто в аренду ,які є нюанси буду вдячний за відповідь