UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Here most of boys are looking for boyfriend, sweety 😘
-
Are all the girls here linked Find his boyfriend
-
Turkish Airlines - і ручна поклажа, і багаж включені в ціну квитка, багаж 2 сумки по 23 кг у економі, пересадка в Стамбулі, 7го листопада летіли
-
Без канадского номера спокійно отримали сін. При оформленні контракта з оператором надавали лише паспорт
-
А чого незвично? Багато корінних харків'ян дуже добре говорять українською
-
Пробачте З Харькова я- незвично
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
* чи достатньо VFS Consent Form (3 сторінка)?
-
Привіт. Чи може хтось підказати яка процедура для здачі і отримання паспорта у візовий цертр іншоб людиною. Знайшла інформацію про доручення. Хтось з цим стикався? В якому форматі його писати? І чи принести для здачі паспорт можна без запису?
-
Я одразу через 2 дні отримала запрошення на вклейку візи, а моя сестра рідна з вересня чекає. За ці місяці ми встигли вже виїхати з міста та повернутися. Таке буває, але усе рівно якось сумно через це
-
Не у всіх так. Ми сім'я українців. З чоловіком отримали все вже давно, дитина чекає вже 3 місяці. На Телеграмі вже навіть велика група ждунів є, там дуууже багато людей чекають і щ червня, і з травня, і навіть з квітня
-
Мій чоловік іноземець був заявником на візу, і йому першому прийшла віза після біометріі, мені через неділю. Доньці не приходило, відправили всі паспорти і вклеїли усім візи. Візу зробили меньш ніж за місяць
-
Люди, хтось стикався з ситуацією коли вам призначили дату здачі біометрії, але фізично неможливо бути присутнім на призначений час???? Чи можливо простти призначити нову дату????
-
У знайомих жінці швидко погодили, чоловікові через місяць
-
Усі пишуть, що іноземці досить часто довго чекають. Навіть багато українців вже півроку чекають... Про дітей - так там взагалі все дуууже довго
-
доброго дня можливо в когось була така ситуація жінка та чоловік подали заявку на візу в серпні (офіційно одружені) чоловік громадянин України, жінка немає українського громадянства ( але є вид на проживання понад 20р) та дитина громадянин України здали у вересні біометрію чоловікові прийшло підтвердження на вклейку жінці немає жодної інфи (хоча подавались як з одного кабінету як подружжя) писали в кризову форму, дали відповідь чекати можливо хтось стикався дякую
-
AirCanada летела 11 ноября
-
у меня ручная кладь вошла в стоимость но багаж - нет на стойки при регистрации оплатила 2 больших багажа за 160евро (2 багажа)
-
Ручна поклажа, здається, завжди входить у вартість білета, інша справа, що у різних перевізників це різні габарити та різна вага. Потрібно бути уважним, у мене було таке, що канадська авіалінія вимагала від ручної поклажі не більше 7 кг, а європейська дозволяла й 10 і навіть трішки більші габарити.
21 Jan 2023, 07:36
2285/28406
3 minutes ago