UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ви зможете заїхати до Канади як турист, та дуже довго чекати дозвіл на роботу, та то тяжкий процесс та довгий, багато грошей та шукати работодавця який погодиться робити вам документи.. краще заїхати до 31.03, щоб отримати хоча б дозвіл на роботу та страховку, та іншу допомогу
-
Ви не зможете отримати дозвіл на роботу, медичну страховку та не будуть діяти безкоштовні курси по мові
-
Доброго дня.Чи дають ще готель в Торонто при приїзді ?Може хтось їздив і знає , чи краще наперед забронювати щоб мати на перший час?
-
Ласкаво просимо, Niéc! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Привіт! Можливо хтось проходив медогляд в Україні? Як все пройшло?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо зараз податися на канадську візу та отримати її, є якийсь спосіб отримати ворк перміт ?
-
Ласкаво просимо, Apurba! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Добрий день. 13 грудня відправила паспорт до Лондона для вклейки візи для дитини (їй 1 рік та 2 міс) оплатити послуги онлайн . Сьогодні на емейл прийшов лист с питанням де ставали біометричні данні. Але ж їй не потрібно , підкажіть з чого такі питанння ?
-
This is really amazing, this platform has really change my financial status I remember well I do clean cars to earn $4 . 😂Investment with this company has been favorable to me. Words are not enough to measure the good works of this platform… the best EA platform I have work with ☝☝☝
-
Ласкаво просимо, Olga UA! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5167619610273042 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Ласкаво просимо, Анастасія! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5417330105143959 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Добрий вечір, підкажіть хто можливо зіштовхувався з таким:подалися на CUAET усією сімʼєю, усі отримали візи кромі мене, коли я заповнював заяву я зазначив що перебуваю в збройних силах. Чи може це бути причиною що мені відтягують погодження візи? В кризовий звертався уже декілька разів. Станом на сьогодні уже демобілізований із військової служби, можливо потрібно оновити мої данні, якщо так то як це зробити?
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5167619610273042 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Ласкаво просимо, Anna Nelson! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38