Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA in Canada | CUAET🇨🇦

UA in Canada | CUAET🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
30.1k Posts 3.3k Posters 41.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Elijah Martin
    wrote on last edited by
    join_the_winning_platform join_the_winning_platform join_the_winning_platform
    1 Reply Last reply
    0
  • t6811503381T Offline
    t6811503381T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер  терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі  1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Також є PayPal [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t395034364T Offline
    t395034364T Offline
    vittori🧚🏻‍♀️
    wrote on last edited by
    де найкраще замовляти авіаквитки до Канади?
    1 Reply Last reply
    0
  • t677202554T Offline
    t677202554T Offline
    KRISTINA SI
    wrote on last edited by
    Привіт усім Підкажіть будь ласка якщо вʼїхати по cuaet на деякий час. Потім можна вʼїжджати і на який час щоб не анулювалась віза ? Дякую за інформацію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola ✙
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть хто можливо зіштовхувався з таким:подалися на CUAET усією сімʼєю, усі отримали візи кромі мене, коли я заповнював заяву я зазначив що перебуваю в збройних силах. Чи може це бути причиною що мені відтягують погодження візи? В кризовий звертався уже декілька разів. Станом на сьогодні уже демобілізований із військової служби, можливо потрібно оновити мої данні, якщо так то як це зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t554376659T Offline
    t554376659T Offline
    ᴠᴀᴅɪᴍ 🍉
    wrote on last edited by
    а якщо є віза в канаду можна подорожувати по світу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t943818811T Offline
    t943818811T Offline
    Woody Woo
    wrote on last edited by
    Як що у вас віза є. Ви можете заїжджати і виїжджати коли і скільки захочете.(до кінця дії візи)
    1 Reply Last reply
    0
  • t943818811T Offline
    t943818811T Offline
    Woody Woo
    wrote on last edited by
    Ні. Але ви можете подорожувати в країни з якими в України є безвіз.
    1 Reply Last reply
    0
  • t677202554T Offline
    t677202554T Offline
    KRISTINA SI
    wrote on last edited by
    А ще маю питання будь ласка Скільки на практиці займають виплати фінансові по cuaet в Квебеці?) Буду вдячна 🥹
    1 Reply Last reply
    0
  • t709664221T Offline
    t709664221T Offline
    Наталія
    wrote on last edited by
    Друзі, терміново потрібен вчитель англійської . Треба підтягти мову для подачі на PR. Допоможіть будь ласка контактами.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoria
    wrote on last edited by
    Доброго дня Підкажіть будьласка мені прийшов запит на додаткові документі по аплікейшену. Мова йде про якісь строки. В листі вони не вказані. В кабінеті не знайшла. Як знайти які строки подання додаткових документів?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate 🌎✈🌞
    wrote on last edited by
    Доброї ночі, у вас однозначно вказані строки в листі. Там найчастіше 7 днів, 30 днів, або до кінця активності посилання. Рекомендую просто подати чимскоріше, нема потреби загравати з офіцерами
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, якщо невстиг подати додаткові документи і прийшла відмова, є шанс через кризову форму ще подати, чи ця відмова остаточна?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kate 🌎✈🌞
    wrote on last edited by
    Шанс є завжди
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    дякую, буду пробувати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vaskiv Svetlana
    wrote on last edited by
    Вчені підрахували, що на вивчення англійської мови, якщо займатися два рази на тиждень, виконувати д/з, потрібно 10 років. Строки скорочуються, якщо живеш в англомовному середовищі, робиш більше занять. Але все одно потрібен час. Я до того, що можна записатися до будь-якої школи, найняти будь-якого приватного вчителя, але час все одно потрібен і все залежить від вас. Думаю, що займатися з україномовним вчителем буде зручніше для вас. Це єдине що можу порадити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6811503381T Offline
    t6811503381T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер  терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі  1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Також є PayPal [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t677202554T Offline
    t677202554T Offline
    KRISTINA SI
    wrote on last edited by
    Привіт) маю питання Підкажіть будь ласка Скільки на практиці займають виплати фінансові по cuaet в Квебеці?) Буду вдячна 🥹
    1 Reply Last reply
    0
  • t554186309T Offline
    t554186309T Offline
    Марія🇺🇦
    wrote on last edited by
    Добрий день, підкажіть хто може проконсультувати по канадській візі проконсультувати? Питання полягає в тому що погодили візу для мами, а дітям дали відмову, що робити?(всі деталі в особистих)
    1 Reply Last reply
    0
  • t554186309T Offline
    t554186309T Offline
    Марія🇺🇦
    wrote on last edited by
    А куди ви писали де знаходиться ця кризова форма?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags