UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5355161165878687 Також є PayPal [email protected]
-
Ласкаво просимо, Emmanuel! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
На сайті офіційному Канади заходите в свій кабінет, так само як і знімали обмеження з перміту, але тепер вказуєте продовження
-
З 01 січня здається в рент затишна, простора , світла living room кімната з великим балконом в one bedroom apartment з меблями в гарному і охайному билдінгу в Etobicoke для одного чоловіка. Надзвичайно комфортне розташування будинку : парк поряд , зупинка автобуса -1 хв , плаза -2 хв та сабвей Royal York - 5 хв від будинку, по вулиці Royal York Rd and Dundas st. За деталями звертайтеся в viber +14377799054, what’s up +16477701975 Перший і останній місяць, без кредитної історії та листа з роботи.
-
Де Ви робили медогляд?
-
Ласкаво просимо, Cheryl Hughes! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5355161165878687 Також є PayPal [email protected]
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя Я немаю можливості оплатити цю операцію Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі Всім дякую за увагу 5355-161165878-687 Також є PayPal
-
Дуже не зрозуміла ситуація. Спочатку Ви написали, що загубили дозвіл на працю, потім , що потрібно його подовжити, але при цьому Ви не знімали з нього обмеження. Хіба що Ви встигли загубити його чи він у Вас закінчився раніше ніж пройшло 90 днів після прильоту і отримати дозволу в аеропорту. Дозвіл дається на три роки, пройти медогляд забов'язані протягом 90 днів. Виникає питання, що відбувається? Але ідея така ж сама. Створюєте кабінет на сайті Канади, дивіться в пункті immigration and citizenship, в кабінеті створюєте заявку на продовження дозволу або зняття обмежень. Все це робиться однаково, тільки пункт інший обираєте при заповненні анкети. Документи і форми заповнюєте такі ж самі як і на візу. Є пояснення як це робити саме для українців за програмою CUAET також на цьому сайті( я кажу саме для CUAET- бо не зрозуміло що у Вас за віза і дозвіл), англійською правда, але якщо захочете, то розберетеся.
-
Заходимо на сайт Канади, клікаємо Immigration and citizenship ---->знаходимо строку Our immigration response to the situation in, клікаємо Ukraine Гортаємо сторінку до низу, в пункті Services and information Обираємо inside of Canada , потім Yes , потім get an extended work permit, клікаємо. Гортаємо до низу, знаходимо питання Are you in Canada with valid temporary resident status under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET)? Обираємо yes, Знаходимо How to remove the job restrictions on your open work permit, клікаємо Там будуть пояснення, все дуже доступно написано, бо маєте платити 100 чи 150$ за це, але через те що за CUAET, то безкоштовно
-
Заходимо на сайт Канади, клікаємо Immigration and citizenship ---->знаходимо строку Our immigration response to the situation in, клікаємо Ukraine Гортаємо сторінку до низу, в пункті Services and information Обираємо inside of Canada , потім Yes , потім get an extended work permit, клікаємо. Гортаємо до низу, знаходимо питання Are you in Canada with valid temporary resident status under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET)? Обираємо yes, Знаходимо How to remove the job restrictions on your open work permit, клікаємо Там будуть пояснення, все дуже доступно написано, бо маєте платити 100 чи 150$ за це, але через те що за CUAET, то безкоштовно
-
Не забуваємо в розділі, до потрібно завантажити документи про оплату, створити файл із сканом/фото паспорту із приміткою CUAET та реченням Ukrainian family members under CUAET program are exempted from fee. І знову ж таки, там наче це діє до кінця березня 2024, потім доведеться платити за будь-яке подовження дозволу, зняття обмежень та інше. Усі офіційні дати на тому ж сайті canada. ca Пробіл поставила, бо якщо написати посилання, то повідомлення автоматично видалиться
-
Меня зовут Максим. В августе 2022 года я, моя жена и дети получили визиторской визу в Канаду по программе CUAET. Но письма LOI (Letter of introduction for work permit) в личный кабинет или на почту никто из нас не получал. Можем ли мы сейчас до марта 2024 года приехать и работать-учиться в Канаде без этого письма? Или нужно его как-то запрашивать снова? Если нужно, то как? Мы очень вам благодарны за ваш ответ.
-
Ласкаво просимо, Matthew Walsh! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Marcus Gauthier! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38