Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA in Canada | CUAET🇨🇦

UA in Canada | CUAET🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
30.1k Posts 3.3k Posters 41.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, Mo! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maks Du
    wrote on last edited by
    Мене звуть Максим. У серпні 2022 року я, моя дружина та діти отримали візу до Канади за програмою CUAET. Але листи LOI (Letter of introduction for work permit) в Особистий кабінет або на пошту ніхто з нас не отримував. Чи можемо ми зараз до березня 2024 року приїхати і працювати-вчитися в Канаді без цього листа? Або потрібно його якось запитувати знову? Якщо потрібно, то як? Ми дуже вам вдячні за вашу відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maks Du
    wrote on last edited by
    Дякую Вам. З Різдвом Вас і Вашу родину
    1 Reply Last reply
    0
  • t578695796T Offline
    t578695796T Offline
    Daryna Dzyba
    wrote on last edited by
    Здебільшого цей лист не потрібен, зараз були випадки з тим, що офіцери в аеропорту не хотіли видавати ворк перміт, тоді доведеться робити його через сайт і чекати 3-6 місяців, але наскільки я розумію, то відсутність LOI взагалі тут не грає ролі, я їхала особисто без нього, бо мені не приходив і все нам дали
    1 Reply Last reply
    0
  • t578695796T Offline
    t578695796T Offline
    Daryna Dzyba
    wrote on last edited by
    Взаємно 🙌
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, Charvi Das! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0
  • t6462666280T Offline
    t6462666280T Offline
    Віталіна 🦋 Присяжнюк
    wrote on last edited by
    Дівчатка, всіх з наступаючим 2024! Я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: - Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) - Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори - Мезококтейлі, біoревіталізанти - Ліпoлітики, пілінги - Мeдикамeнти - Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, Віталіна 🦋! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0
  • t6462666280T Offline
    t6462666280T Offline
    Віталіна 🦋 Присяжнюк
    wrote on last edited by
    Дівчатка, всіх з наступаючим 2024! Я вирушаю завтра з Укpаїни, можливо кому потрібно: - Бoтулотоксин, бoтокс, філери (інʼєкції для губ) - Пoлінуклеотиди коллагеностимулятори - Мезококтейлі, біoревіталізанти - Ліпoлітики, пілінги - Мeдикамeнти - Cтiки іqos gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне Якщо зацікавило - пишіть в ocобисті) Bирyшaю на довгий час, до квітня орієнтовно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t581627622T Offline
    t581627622T Offline
    Ліза Видриган
    wrote on last edited by
    Я б хотіла поспілкуватися в приватних повідомленнях
    1 Reply Last reply
    0
  • t581627622T Offline
    t581627622T Offline
    Ліза Видриган
    wrote on last edited by
    Привіт, хтось подавався на туристичну візу в США?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stefaniuk Volodymyr
    wrote on last edited by
    Привіт. При вʼїзді в Канаду потрібно по програмі quaet тільки візу з паспортом? Чи ще треба щось ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t553355080T Offline
    t553355080T Offline
    kisyamba
    wrote on last edited by
    По програмі cuaet потрібна тільки віза і іноді роздрукований лист з wp
    1 Reply Last reply
    0
  • t554376659T Offline
    t554376659T Offline
    ᴠᴀᴅɪᴍ 🍉
    wrote on last edited by
    і ще квитки на літак)))))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LeoS Light
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хто зможе підказати стосовно одноразової допомоги у Канаді, а сама: як оформляти, скільки часу займає та інше? Буду дуже вдячний.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6533908074T Offline
    t6533908074T Offline
    Віра
    wrote on last edited by
    Вiтаю Вас шановне та поважне панство 🇺🇦 Благаю звернути на нас увагу.. Мене звати Віра, я мама моєї єдиної квіточки - Тетянки. 🧚‍♀️ Їй вкрай  потрібна, термiнова операція на серці ❤ Тетяночка  вже пережила три операції, і сьогодні вона чекає на четверту.😥 Її стан, зараз дуже тяжкий але стабільний і часу у нас дуже мало, можна  сказати , що його зовсім немає. Тому я, як Мама, благаю всіх Вас ,вiд усьoгo cepця : Допоможіть мені спасти  мою донечку.Нe зaлишайтe нас на самоті у бiдi...Вона може померти... Дуже надiюся на Вас 🙏 Щoб  нам дoпoмoгти і подивитися  нашу icтopiю - Перейдіть в МІЙ АКАУНТ. Там я виклала всю нашу історію.. Щиро Вам дякую від усього серця ❤
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, Tristan Pelletier! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, 00110101! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    00110101
    wrote on last edited by
    привіт, у fly play зараз акція на перельоти з Європи до Канади іноді в 2 сторони дешевше ніж в 1 хтось літав, які відгуки
    1 Reply Last reply
    0
  • t162726413T Offline
    t162726413T Offline
    Group Help
    wrote on last edited by
    Ласкаво просимо, Emma! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags