UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
If you want to be free in life kindly visit the company with my referral link and register an account with them the minimum investment it's only $50 it's not much for any investor's who is afraid to invest . Just give a try with the minimum and see the wonderful miracles from the company. t.me/+OacOPVOcqjw1ZjNk
-
Рейкявік це шенген, не потрібна віза. Там при реєстрації на рейс вже будуть дивитись канадську візу
-
Доброго дня, а чи потрібна віза якщо пересадка у Рейкʼявіку?
-
Прошу :)
-
Дуже дякую!
-
Ласкаво просимо, DH! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
-
Якщо гроші переводили з картку на картку, то їх можна повернути. В мене сестра так попала коли переїздила до Іспанії. Написала заяву в поліцію в Україні, будучи вже в Іспанії. Думаю місяців 7 пройшло, але гроші повернули
-
Ласкаво просимо, Isabelle Thompson! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Добрий день, хтось може підказати що треба для переїзду в Канаду? Віза є, хочу купити квиток, чи треба eTA чи щось інше ще
-
Підкажіть, будь ласка, в першому аеропорті Канади для отримання WP треба дати паспорт з візою та Letter of introduction, вірно, більше нічого роздруковувати з собою не потрібно? (При подачі на візу ставили галочку, що хочемо працювати).