UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Якщо гроші переводили з картку на картку, то їх можна повернути. В мене сестра так попала коли переїздила до Іспанії. Написала заяву в поліцію в Україні, будучи вже в Іспанії. Думаю місяців 7 пройшло, але гроші повернули
-
Ласкаво просимо, Isabelle Thompson! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Добрий день, хтось може підказати що треба для переїзду в Канаду? Віза є, хочу купити квиток, чи треба eTA чи щось інше ще
-
Підкажіть, будь ласка, в першому аеропорті Канади для отримання WP треба дати паспорт з візою та Letter of introduction, вірно, більше нічого роздруковувати з собою не потрібно? (При подачі на візу ставили галочку, що хочемо працювати).
-
Ласкаво просимо, 2! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Дякую Вам за відповідь ❤
-
Ласкаво просимо, Sabine! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Good works deserve Good recommendations I reinvest again with Mrs Zala Horvat I made a Big hugs amount surprise of profits withing 24hours time ratio I invested secondly $400 and I got amazing profits $5700 in My Wallet so great legitimate platform earnings with free confidence. Thanks to you Mrs Horvat @Contact_Admin_zalahorvat
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи ще діє одноразові виплати у розмірі 3000CAD на дорослого, чи вже закінчились?
-
Дяка, пані 😁
-
Доброго часу доби ) Підкажіть, будь ласка, чи зможу я, доросла людина, у першому канадському аеропорті отримати не тільки WP, а і Study permit одночасно теж? Є бажання у подальшому мати можливість вчитися у Канаді. Дякую за відповідь, з повагою
-
Всім привіт. ТЕРМІНОВА, ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ❗️❗️❗️ Є одна сімʼя яка ймовірно хоче переїхати з Калгарі до Едмонтона. Віктор і Ілона Федоров. Ці люди є цілковиті шахраї, не так давно я працював в Ред Дір з Віктором і він мене кинув на 2000$ + інструмент приблизно на 500$ який він присвоїв собі. Ще цей Віктор позичив гроші у однієї людини в Ред Дір 500$ і теж не повернув, у іншої 100$ і машинку для різання плитки, б/у але така машинка б/у коштує 150$ мінімум, і врешті решт рент лорд, він йому мав заплатити 3000$ за два місяці але не віддав нічого, після виселення власник житла забрав тільки демедж депозит в розмірі 1750$. Прошу звернути увагу що ці сетуації сталися тільки в Ред Дір. В Калгарі він почав працювати з Олександром який пропрацював у нього 130+ годин і Віктор мав йому заплатити 2490 неоподатковані, теж нічого не віддав. І я вже не буду писати за декількох кому він винен 200$+. З роботи в Калгарі його звільнили за неякісну роботу. Це навіть відповідь від компанії є в якій він працював. Я вже знаю 7 осіб кого він кинув за такий короткий відрізок часу знаходження в Канаді. Тож, до чого я вів, якщо вам, не дай Бог доведеться з ними зустрітись, не довіряйте і не допомагайте, у Віктора є здібності навʼязувати свої думки і вливатись в довіру але запевняю вас, це може дуже погано для вас закінчитись. Якщо у вас є підозри в тому що я написав, ви можете або написати або зателефонувати і я всі контакти вам дам хто від нього постраждав, номер того самого рент лорда у мене теж є. Нехай щастить і будьте здорові✌️
-
Ласкаво просимо, Neus Sandoval! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38