UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Прилетіли, отримали ворк перміт, заселилися в безкоштовний отель, робите син номер, картку дебіт, поки йдуть гроші, робите медогляд
-
Якщо Ви не пройдете медогляд, ваш ворк перміт анулюється. Коли заповнювали анкету, ви давали згоду що пройдете медицину протягом 90 днів
-
А навіщо син?Дебіт і без нього дають
-
Поки є час, чому б в не зробити
-
Насчет бесплатного отеля, не знаете насколько реально получить его на 11 дней?
-
Буду дуже вдячна якщо у когось є інформація)
-
Може ви знаєте який шанс отримати цей готель? Як це працює, до кого звертатися?
-
Торонто
-
Також буду вдячна за будь яку інформацію
-
Вітаю,підкажіть будь ласка чому неможливо отримати безкоштовне проживання по прильоту? А якщо Монреаль, на скільки днів можливо і як саме це відбувається? Буду вдячна за інформацію
-
Перепрошую, чи можна детальне пояснення що саме неможливо і чому стосовно безкоштовних готелів ? В який провінціях ? Звідки ця інформація? Як відбувається поселення? Плануємо летіти і дізнаюсь інформацію
-
ось відповідь на заяву ось така, якщо це вам допоможе
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, могут ли быть сложности при въезде/влете в США по программе U4U с территории Канады, где я получил поддержку по программе CUAET?
-
Скажіть будь ласка, яка ситуація з дентістами у Канаді? Чи покриває страховка візити до стоматолога? Якщо ні, які приблизно ціни на пломбування і все таке Може хтось звертався , поділиться досвідом
-
В залежності яке страхування. Воно у всіх різне.
-
Дантисты имеются
-
Якщо у вас є страхування від роботи то може покриватися. Але державна страховка не покриває. Не знаю є різниця в провінціях але наприклад в Онтаріо пломбування може коштувати від 200 до 1000 долларів. Все таке інше може вийте ще дорожче
-
Дякую за відповідь
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, до якої дати потрібно зробити health card. Цікавить Альберта. Якщо прилітаю вкінці березня, то можна зробити карту в квітні чи травні чи треба до 31.03 теж податись?
-
Вітаю, підкажіть щодо фінансової допомоги? Чи є якісь обмежені щодо витрат чи карточки? Буду вдячна за інформацію
21 Jan 2023, 07:36
23303/28465
10 minutes ago