UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Вітаю,підкажіть будь ласка чому неможливо отримати безкоштовне проживання по прильоту? А якщо Монреаль, на скільки днів можливо і як саме це відбувається? Буду вдячна за інформацію
-
Перепрошую, чи можна детальне пояснення що саме неможливо і чому стосовно безкоштовних готелів ? В який провінціях ? Звідки ця інформація? Як відбувається поселення? Плануємо летіти і дізнаюсь інформацію
-
В залежності яке страхування. Воно у всіх різне.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, до якої дати потрібно зробити health card. Цікавить Альберта. Якщо прилітаю вкінці березня, то можна зробити карту в квітні чи травні чи треба до 31.03 теж податись?
-
Вітаю, підкажіть щодо фінансової допомоги? Чи є якісь обмежені щодо витрат чи карточки? Буду вдячна за інформацію
-
Наскільки я знаю немає
-
Ласкаво просимо, 13! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Олександра! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, як отримати
-
Ласкаво просимо, Charles Wong! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ищу людей на удалённую ра6оту Занятость несколько часов в день🕰 Можно совмещать с основной работой! Мой интерес это процент от прибыли! Желающих попробовать жду в ЛС
-
Ищу людей на удалённую ра6оту Занятость несколько часов в день🕰 Можно совмещать с основной работой! Мой интерес это процент от прибыли! Желающих попробовать жду в ЛС
-