UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
У багатьох так, просто чекати.
-
🇨🇦🇨🇦Грудень, хто здавав біометрію ? Вже прийшов реквест, вам ?🇨🇦🇨🇦🇨🇦
-
Потрібно мати місцевий номер, можно придбати всюди, у тому числі біля каси у магазині деякі оператори свої картки для продажу розміщують
-
Доброго дня! Чи багато тих хто чекає на реквест з середини жовтня? Здавали біометрію в Берліні. Мені реквест прислали, а от дружна і син … в кризову писав, без сенсу) є якісь поради?
-
Доброго дня! Чи потрібно при оформленні SIN, мати номер телефону канадський, бо кажуть що саму сім картку мобільного оператору не продадуть без SIN? Тобто чи є якісь вимоги щоб придбати картку мобільного звязку?
-
Привіт, можливо хтось буде летіти в Торонто з Польші? Потрібно передати 1 пару взуття, плачу 50$ ( танцювальне, дуже компактне )
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Ні, проблем не буде
-
Всем привет) такой вопрос, если у моих родителей фамилии одинаковые, но в загранпаспортах по разному написаны Может ли это быть проблемой для получения виз для них ?
-
Добрий день. Мені вдалось. По термінах вам скажу. Написала мейл-запит 12.12, сьогодні отримала відповідь (запис на 25.01).
-
Бажано прямі рейси, навіть канадійці так рекомендують
-
Моя родичка отримала візу за свідоцтвом про народження, може хтось теж так отримував і може підказати як купувати квитки, якщо немає закордонних і чи треба брати лише прямі рейси?
-
Вклеюють візи дітей в мамин паспорт
-
Та не
-
Це ті що $15 на годину платять?
-
у місті Вінніпег потрібні. painter і handyman з досвідом роботи #painter #маляр #handyman
-
Знову шахраї в групі
-
Напомніть будь-ласка, що з собою брати на вклейку візи?
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Виходить що так.
21 Jan 2023, 07:36
2338/28748
about an hour ago