UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ні, проблем не буде
-
Всем привет) такой вопрос, если у моих родителей фамилии одинаковые, но в загранпаспортах по разному написаны Может ли это быть проблемой для получения виз для них ?
-
Добрий день. Мені вдалось. По термінах вам скажу. Написала мейл-запит 12.12, сьогодні отримала відповідь (запис на 25.01).
-
Бажано прямі рейси, навіть канадійці так рекомендують
-
Моя родичка отримала візу за свідоцтвом про народження, може хтось теж так отримував і може підказати як купувати квитки, якщо немає закордонних і чи треба брати лише прямі рейси?
-
Вклеюють візи дітей в мамин паспорт
-
Та не
-
Це ті що $15 на годину платять?
-
у місті Вінніпег потрібні. painter і handyman з досвідом роботи #painter #маляр #handyman
-
Знову шахраї в групі
-
Напомніть будь-ласка, що з собою брати на вклейку візи?
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Виходить що так.
-
Та звісно що не варіант, легше просто пройти медогляд та й все
-
Це для мене не варіант, летіти майже 3 години, багато грошей, і потрачений день можливо даремно, я в аеропру говорив, ось медогляд в електронному виді і на папері, навіть і не слухав офіцер.
-
Та то не потрібен червоний хрест, вони просто допомагають тут, зорієнтовують куди йти. Ви повинні піти туди, де в аеропорту виписують ці ворк перміти, і вони там вас зорієнтують хто це переробляє там
-
Тут не має червого христа, а в іміграційному центрі можуть вирішити це питання?
-
Я про Торонто. Але думаю якщо тут це роблять, значить повинні б і там
-
Ви про яке місто говорите, куди йти? Я в Вінніпегу.
-
Мені сказали дівчата внизу, там де був червоний хрест, що підійти до них, вони допоможуть. Там треба піти на 3й поверх з документом тим від Крука, і вони поміняють ворк перміт на такий, як треба
21 Jan 2023, 07:36
2345/28794
8 minutes ago