UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
у місті Вінніпег потрібні. painter і handyman з досвідом роботи #painter #маляр #handyman
-
Знову шахраї в групі
-
Напомніть будь-ласка, що з собою брати на вклейку візи?
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Виходить що так.
-
Та звісно що не варіант, легше просто пройти медогляд та й все
-
Це для мене не варіант, летіти майже 3 години, багато грошей, і потрачений день можливо даремно, я в аеропру говорив, ось медогляд в електронному виді і на папері, навіть і не слухав офіцер.
-
Та то не потрібен червоний хрест, вони просто допомагають тут, зорієнтовують куди йти. Ви повинні піти туди, де в аеропорту виписують ці ворк перміти, і вони там вас зорієнтують хто це переробляє там
-
Тут не має червого христа, а в іміграційному центрі можуть вирішити це питання?
-
Я про Торонто. Але думаю якщо тут це роблять, значить повинні б і там
-
Ви про яке місто говорите, куди йти? Я в Вінніпегу.
-
Мені сказали дівчата внизу, там де був червоний хрест, що підійти до них, вони допоможуть. Там треба піти на 3й поверх з документом тим від Крука, і вони поміняють ворк перміт на такий, як треба
-
Я бачив і читав, но що робити? Я коли робив медичну карту, говорив за цю ситуацію, мені сказали не проходити а перевірити через 3,4 місяці результат, дали ссилку, я в ірсс написав, дурдом якись, знав би до не проходив би в Крука, в мене ще місяць часу
-
А в ремарках просто скопійовано з кондішнів з пункту 2
-
Тут вказано, що треба пройти медогляд
-
На скільки мені відомо, то Ви не можете працювати в даних сферах згідно умов програми CUAET, не важливо чи вони є в кондішнах чи ні
-
Ось в тих, хто пройшов
-
В мене теж список малий
-
Ми теж не проходили і у нас набагато менше їх
-
Якщо ви пройшли в Крука, значит в системі ви будете внесені
21 Jan 2023, 07:36
2353/28689
about 2 hours ago