UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий день, хтось знає чи можливо зняти житло в Канаді лише на місяць-два літом? Або хтось таких знає, локація не важлива
-
Добрий день , хто знає , чи надаються страховка по CUAET, якщо так то як її отримати ? Дякую і гарного дня
-
Ласкаво просимо, Vasyl! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Доброго дня чи є в когось знайомі хто може допомогти з продовженням ворк перміту в Торонто
-
До волонтерів зверніться
-
Добрий вечір, чи знає хтось щось про ворк перміт з 16 років, як можна податися(Alberta) та чи можна якось без нього працювати 16 літньому?
-
Ласкаво просимо, wdkwew! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Можливо не по темі, але минулого тижня, я була свідком, як волонтери заповняли заявку, де був WP для дитини 9-ти років.😂😂😂 Це шок! Якщо потрібні коньакти волонтерів пишіть!
-
Дякую за швидку відповідь
-
Всім доброго дня. Прилітаємо в Едмонтон 4.03 сімʼя двоє дорослих та троє дітей. Хто може зустріти допомогти оформити документи. Допомогти розміститися в готелі. Чи є волонтери ?
-
Ласкаво просимо, Helen! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Перепрошую, підкажіть, будь ласка, чи були випадки, коли при оформленні візи ви вказували одну провінцію, але плани змінилися щодо вибраної провінції та при прибутті до Канади просили офіцера поміняти на іншу провінцію? Якщо такі випадки були, підкажіть як усе проходило і чи це можливо Дякую за відповідь!
-
Я в документах вказувала Альберту, але їду до Манітоби. Мені важливо щоб в подальшому при оформленні PR я це змогла зробити в Манітобі, а не в прописаному документі на воркперміті Адже чула, що де вказано в вп там і подаєш документи
-
Вам віза потрібна щоб влетіти у Канаду,далі на неї ніхто не дивиться
-
А навіщо її міняти? Це нічого не значить,як і у вп який вам дають у 1 аеропорту
-
Це не від візи залежить,а від того який буде перший аеропорт
-
Багато людей отримували вп в інших провінціях,тк насамперед прилітали туди з пересадкою
-
Маячня
-
Дякую за допомогу!!
-
Зрозуміла вас
21 Jan 2023, 07:36
23630/27739
15 minutes ago