UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Якщо купили авто в Finance , плануєте виїхати з Канади і не повертатись , ми викупимо її у Вас по хорошій ціні🏎️. По всіх питаннях, пишіть в особисті повідомлення!
-
Ласкаво просимо, Om! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Залишилось мало часу ‼️ Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка за адресою по багатьом містам!
-
Ласкаво просимо, Ангеліна! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Сьогодні , в суботу вечером, Конгрес США проголосував за законопроект про фінансову підтримку України в 60,84 мільярди доларів США. 312 голосів «за» і проти 112 і всі голоси проти - це республіканська партія , партія Трампа. 111 республіканців все ж таки проголосували «за»і завдяки Демократичній партії США - 211 голосів «за» був підтриманий законопроект !!! Це величезна перемога демократів, адміністрації білого дому та Президента Джо Байдена в підтримці України і її народу. І це особиста підтримка спікера Конгресу США Джонсона, який кардинально змінив відношення до України і до цього законопроєкту і він заговорив, як колись Рейган чи Трумен , що рашка , Китай і Іран - це вісь зла і що краще допомогти Україні вистояти бо це в інтересах США і всього світу і що путлер- це іщадіє Ада… В залі конгресу США після голосування за цей законопроект демократи в своєму ярусі від емоцій і радості розмахували прапорами України , емоції так зашкалювали , що спікер зробив зауваження їм і попросив цього не робити! Дякуємо народу США за таку важливу підтримку! Слава Україні ! Героям Слава!
-
Так
-
Добрий день , планую перегнати свою машину з Європи в Україну, переганяти буду не я , хто знає чи потрібно робити довіреність ?
-
Доброго дня всім! Здається кімната в Таунхаусі для однієї людини (1250+комунальні). Або 2 окремі кімнати для мами з дитиною(1670 по 835 за кожну кімнату +комунальні). Тихий сімейний район, поруч дитячий майданчик, в 2х хвилинах ще один дитячий майданчик. Поруч супермаркети (Walmart, Loblaws, Shoppers), аптека, кафе та ресторани. В цьому районі живе багато українців. Каната, Онтаріо. За більш детальною інформацією та фото можете писати в особисті повідомлення
-
Ласкаво просимо, ,Zinaida! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
1.) Чи я можу виїхати з канади в європу та повернутися по візі CUAET, та які документи мені потрібно пред'явити, щоб мене впустили назад (рік тому треба було просто показати дозвіл на роботу, наскільки я чула) 2.) Чи не знімаються бали по CRS, Express entry, при виїзді з Канади з візою CUAET
-
Ласкаво просимо, Puma! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Elena! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Iris! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Nastia! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Pratyay! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, kvn! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Safe and reliable company for your profitable investment. Withdrawal is free and automatically approved cutt.ly/Nw66yk78
-
💸Есть новая схема которая даст возможность делать от 200$ в день!💸 🛑Требуется найти всего 2-3 часа времени в сутки⏳ 👨💻Моя команда обучает новичков БЕСПЛАТНО. 🛑Ждём только совершеннолетних 💎За подробной информацией обращайся сюда 👉 @alex_pereira9