UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ласкаво просимо, Julien Debourcq! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Hoffentlich war ich dank eines guten Freundes und eines guten Managers erfolgreich. Ich hätte nie gedacht, dass ich online Geld verdienen könnte, aber es ist eindeutig real. Ich investiere 300 $ und erhalte innerhalb von 48 Stunden einen Gewinn von 3.000 $. Kontaktieren Sie den Manager, der mit dem Unternehmen zusammenarbeitet, über diesen Kanallink. Im Kanal sehen Sie den Benutzernamen des Administrators. Zögern Sie nicht, darauf zu klicken, denn es wird Ihr Leben verändern. Klicken Sie auf den Link unten, um ihn zu kontaktieren. @Expertoption19 t.me/+mKSMKZYzM4k1ZmM0
-
Підскажіть, до якого можна приїхать по кует ?
-
Мед комісію можна пройти в акредитованих лікарнях України чи Європи , щоб їхати зі спокійною душею . Бо в іншому разі - на розгляд офіцера
-
Якщо візу отримано до 31.03.2024, то здається вже все( Якщо пізніше то до липня, треба дивитись на офіційному сайті, там була інформація .
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Ласкаво просимо, never give up! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Всім доброго вечора. Мої друзі скористалися, можу і вам порадити. Якщо ви їдете з Канади - є можливість продати свій автомобіль, банківський рахунок і т.д. Звертайтеся в особисті повідомлення. Дякую за увагу.
-
Ласкаво просимо, angelochek! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Приветик, скоро переезжаю в Канаду, так что ищу новые знакомства) буду рада пообщаться и познакомится❤️🩹😊
-
Ласкаво просимо, Anna! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
привет всем! подскажите пожалуйста, правильно я понимаю, программа cuaet закончена, но по действующей визе, которую я получила, я всё равно могу въехать в канаду? мне нужны какие-то дополнительные документы после окончания программы?
-
👋Рад Вас приветствовать 💰Еженедельно колотим свыше 600 $ 🧑🎓Каждого я учу сам и совершенно бесплатно! 👨💻Вам необходимо несколько часов каждый день и мобильный телефон или ноутбук 🤝Принимаем 18+ 📨Интересно? Пиши по этим контактам @gkeb819
-
Ситуація: Людина має два дійсних закордонних біометричних паспорти. Обидва дійсні. В одному є дійсна канадська віза, а інший - "чистий". Планує вилетіти до Канади із Польщі. Чи можна потрапити з України до Польщі за "чистим" паспортом, а з Польщі до Канади за паспортом із канадською візою?? Поділіться досвідом ))
-
Ласкаво просимо, Mehrdad! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38