UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Мед комісію можна пройти в акредитованих лікарнях України чи Європи , щоб їхати зі спокійною душею . Бо в іншому разі - на розгляд офіцера
-
Якщо візу отримано до 31.03.2024, то здається вже все( Якщо пізніше то до липня, треба дивитись на офіційному сайті, там була інформація .
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Ласкаво просимо, never give up! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Всім доброго вечора. Мої друзі скористалися, можу і вам порадити. Якщо ви їдете з Канади - є можливість продати свій автомобіль, банківський рахунок і т.д. Звертайтеся в особисті повідомлення. Дякую за увагу.
-
Ласкаво просимо, angelochek! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Приветик, скоро переезжаю в Канаду, так что ищу новые знакомства) буду рада пообщаться и познакомится❤️🩹😊
-
Ласкаво просимо, Anna! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
привет всем! подскажите пожалуйста, правильно я понимаю, программа cuaet закончена, но по действующей визе, которую я получила, я всё равно могу въехать в канаду? мне нужны какие-то дополнительные документы после окончания программы?
-
👋Рад Вас приветствовать 💰Еженедельно колотим свыше 600 $ 🧑🎓Каждого я учу сам и совершенно бесплатно! 👨💻Вам необходимо несколько часов каждый день и мобильный телефон или ноутбук 🤝Принимаем 18+ 📨Интересно? Пиши по этим контактам @gkeb819
-
Ситуація: Людина має два дійсних закордонних біометричних паспорти. Обидва дійсні. В одному є дійсна канадська віза, а інший - "чистий". Планує вилетіти до Канади із Польщі. Чи можна потрапити з України до Польщі за "чистим" паспортом, а з Польщі до Канади за паспортом із канадською візою?? Поділіться досвідом ))
-
Ласкаво просимо, Mehrdad! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Iwan! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Carlos S! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Fabianus! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38