UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Будапешт-Франкфурт-Торонто підходить ?
-
Не потрібно лише в тому випадку, якщо це один і той же аеропорт та одна й та ж авіакомпанія (тобто, якщо вам не доведеться проходити в Лондоні прикордонний контроль, забирати багаж та знову реєструватися на новий рейс). Якщо навіть один і той же аеропорт, але різні авіакомпанії - віза необхідна
-
Потрібно
-
Підкажіть якщо віза в паспорті Канадська тільки CUAET, через Лондон якщо летиш , це нормально ? Візи не потрібно ?
-
Вона вже видалила той пост просто. Писала, що планує на два тижні злітати у Канаду, і питала, чи будуть в неї через це проблеми в Європі. А в інших групах намагалася дізнатися, як швидко можна отримати в Канаді гроші й чи можна безкоштовно пожити. І на жаль, не одна вона така. Дуже багато таких гастролерів
-
Ну там ніде не написано, що вона планує повертатись, але може я чогось не бачу
-
робіть туристичну візу, звичайно без проблем можна всюди літати і їздити.
-
Та хай воно їде. Буде весело потім, як і Європа через це скасує прихисток, і Канада назад не прийме (бо можуть виникнути певні питання). І ось тоді у Рязань хіба що.
-
Оце бiженцi...як я i казав, для деяких це весело, турпоiздка. А не хочете спробувати назад повернутись в Украiну на пару тижнiв? Ну звiсно нi)
-
Ось через таких хитрозадих гастролерів і ставлення до українців змінюється в погану сторону. Воно пише, що їде на два тижні лише, тим не менше по інших групах питає, як швидко може гроші отримати та з***батися назад у Європу, щоб і там у європейців на шиї сидіти
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
I still cant understand this
-
Владислав вітаю, ви знайшли відповідь на ваше питання? В мене таке саме просто.
-
Вiза cuaet, лишає прихистка у німеччині? Австрії?
-
Мої думки гарні, білі а ваші чорні
-
А ви з ними дітей робити збираєтесь ? Некрасиві ваші думки
-
Вони некрасиві
-
Афроамериканців… Це когось бентежить? Хай живуть щасливо.
-
Після прильоту на паспортному контролі в будь-якого працівника запитаєте і вас направлять на отримання ворк перміта
21 Jan 2023, 07:36
2400/28729
41 minutes ago