UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Вітаємо! 👋 Запрошуємо вас приєднатися до нашої групи з оренди житла в Калгарі! Тут ви знайдете: • Оголошення про оренду квартир та будинків • Поради щодо пошуку житла • Досвід і рекомендації інших мешканців • Допомогу у вирішенні питань з орендою Приєднуйтесь до нас за посиланням: t.me/+ClAKPvovsloyY2Ni
-
Добрий день, шановні. Підкажіть, будь ласка, що відбувається, якщо впродовж 90 днів після отримання Work Permit не отримати результат Medical exam. Тобто я його здав, але по результати не приїхав вже, бо виїхав з Канади. Чи не анулюється від того Work Permit?
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
СЛАВА ГОСПОДУ БОГУ НАШОМУ!!! Вибачаюсь дуже що можливо не по темі...Дуже прошу,будь ласка допоможіть,я не обман і тому подібне, кінчається бензин,та нас дуже підвели знайомі з грошима,навіть повертатися немає вже куди,а нам ще орієнтовно 850км їхати,на Закарпаття Іршавський район.А в кишені майже нуль.Ми їдемо сім'єю,в машині двоє дітей.Звернутися просто немає зараз до кого,а якщо хто і є,то також самі потребують допомоги,ми біженці із Херсонської області, .Будь ласка позичте хто скільки зможе на бензин,не кажучи вже про продукти харчування,взагалі десь 3-3.5 тисячі гривень потрібно на паливо щоб доїхати,та можливо хочаб на якісь мінімальні продукти в дорогу,бо не маємо взагалі нічого,малі голодні,нам зайвого не треба,і прошу допомоги як батько з повагою,розумію що не повинен був допустити такої ситуації,але зараз такий час що ніхто не може бути впевненим у якій саме ситуації може опинитися.Я обіцяю що поверну при першій змозі.Я правду пишу,розумію що можна подумати відразу,але ситуації різні бувають.Не залиште без уваги будь ласка.Треба можу відеодзвінком підтвердити,скину документи Чи що треба. Благаю.Ситуація безвихідна,якщо Господь покладе на сердце допомогти нам хто скільки зможете,будемо дуже вдячні +380990359971-Максим
-
Ласкаво просимо, Maksim V! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Ласкаво просимо, Ghalia! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
-
Ласкаво просимо, 🍃🥦! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Диана! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Anna! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Ласкаво просимо, Sai Chauhan! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
𝘍𝘪𝘯𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘢 𝘨𝘦𝘯𝘶𝘪𝘯𝘦 𝘢𝘯𝘥 𝘭𝘦𝘨𝘪𝘵 𝘱𝘭𝘢𝘵𝘧𝘰𝘳𝘮 𝘪𝘴 𝘢 𝘣𝘪𝘨 𝘵𝘢𝘹 𝘵𝘩𝘪𝘴 𝘥𝘢𝘺𝘴 𝘦𝘴𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭𝘭𝘺 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘨𝘳𝘰𝘸𝘪𝘯𝘨 𝘯𝘶𝘮𝘣𝘦𝘳𝘴 𝘰𝘧 𝘴𝘤𝘢𝘮 𝘢𝘯𝘥 𝘧𝘢𝘬𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘣𝘶𝘵 𝘪𝘧 𝘺𝘰𝘶 𝘧𝘪𝘯𝘥 𝘰𝘯𝘦 𝘺𝘰𝘶 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘵𝘰 𝘨𝘳𝘢𝘣 𝘪𝘵, 𝘐'𝘮 𝘴𝘰 𝘩𝘢𝘱𝘱𝘺 𝘧𝘰𝘳 𝘵𝘩𝘦 𝘥𝘢𝘺 𝘐 𝘤𝘢𝘮𝘦 𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘢𝘤𝘵 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘊𝘌𝘖 @Douglas_Bruce 𝘵𝘶𝘳𝘯𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘺 5⃣0⃣0⃣$ 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘵𝘰 5⃣,0⃣0⃣0⃣$ 𝘸𝘪𝘵𝘩𝘪𝘯 4⃣8⃣ 𝘩𝘰𝘶𝘳𝘴 𝘐 𝘸𝘢𝘴 𝘢𝘮𝘢𝘻𝘦𝘥 𝘩𝘦 𝘪𝘴 𝘴𝘰 𝘩𝘰𝘯𝘦𝘴𝘵 𝘢𝘯𝘥 𝘵𝘳𝘶𝘴𝘵𝘸𝘰𝘳𝘵𝘩𝘺. 𝘚𝘪𝘯𝘤𝘦 𝘐 𝘴𝘵𝘢𝘳𝘵𝘦𝘥 𝘵𝘳𝘢𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘪𝘵'𝘴 𝘣𝘦𝘦𝘯 𝘯𝘰𝘯 𝘴𝘵𝘰𝘱 𝘸𝘪𝘵𝘩𝘥𝘳𝘢𝘸𝘢𝘭𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘐 𝘵𝘩𝘢𝘯𝘬 𝘎𝘰𝘥 𝘧𝘰𝘳 𝘱𝘶𝘵𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘢𝘯 𝘦𝘯𝘥 𝘵𝘰 𝘮𝘺 𝘴𝘵𝘳𝘶𝘨𝘨𝘭𝘦𝘴 𝘵𝘩𝘳𝘰𝘶𝘨𝘩 𝘵𝘩𝘪𝘴 𝘱𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮. 𝘠𝘰𝘶 𝘵𝘰𝘰 𝘤𝘢𝘯 𝘮𝘢𝘬𝘦 𝘮𝘰𝘳𝘦, 𝘤𝘩𝘦𝘤𝘬 𝘵𝘩𝘳𝘰𝘶𝘨𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘭𝘪𝘯𝘬 𝘣𝘦𝘭𝘰𝘸✅✅ JOIN CHANNEL HERE JOIN CHANNEL HERE