UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Скаргу надіслано
-
Ласкаво просимо, Tammy D! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
This company is 100% real, I always advise people to invest in this company because it is a very legitimate company. I Invested A sum of $300usdt and got back a total of $5,400usdt all thanks to @Kieraparker Join them now and be a part of the team now 👇👇👇 tmecLICwqWNx8g1Yjdk
-
Привет всем Мне нужен человек, который может работать неполный рабочий день в утреннюю смену (с 10:00 до 14:00) и неполный рабочий день в дневную смену (с 17:00 до 20:00). У нас есть работа для вас!! (Мы обучаем) 40 долларов в час. Если вам интересно, пожалуйста Для получения более подробной информации пишите в DM
-
This company is 100% real, I always advise people to invest in this company because it is a very legitimate company. I Invested A sum of $300usdt and got back a total of $5,400usdt all thanks to @Kieraparker Join them now and be a part of the team now 👇👇👇 tmecLICwqWNx8g1Yjdk
-
Ласкаво просимо, Antiquity shop! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
@dr_ali3 [174359299] щоб бути прийнятим у групу, ваше ім'я та прізвище не повинно містити арабських символів. Дія: Вилучений ❗️
-
Ласкаво просимо, The Antique Venue! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Ласкаво просимо, David! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
-
-
Ласкаво просимо, Olena! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38
-
-
Ласкаво просимо, Hann! Перед початком спілкування, ознайомтесь з правилами чату: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією заборонена. 3. Без особистих образ та спаму. 📌Навігація по чату — t.me/cuaet_chat/38