UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Факт перетину кордону після 24.02.22 і песель укр дає вам можливість легально знаходитись в Польщі. Ви можете піти в ужонд і самостійно уточнити для себе цю ситуацію, бо ж я не знаю як саме коли і за яких умов ви там знаходитесь. Проте, з того що мені відповідали, якщо у вас віза в іншу країну на довготривалий термін, то вважається що вам є куди їхати і прихисток не потрібен.
-
Дякую за відповідь!) подивлюся на сайті
-
Доброго дня!) підкажіть, чи є зараз можливість отримати допомогу з квитками, Варшава-Торонто? Чи вже все, немає такого?
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка хто знає: якщо дитина отримала візу строком до кінця дії паспорту, тобто до 07/2023 (отже на 7 місяців), чи можна подовжити візу вже по прильоту в Канаду?
-
Доброго дня всім дайте будьласка ссилку на кризисну форму ніяк не можу знайти
-
Я ось щойно погуглила це питання і в випадковій статті натрапила на таку інформацію: «За яких умов я мушу відмовитися від тимчасового захисту Відповідно до Директиви про тимчасовий захист ЄC, людина повинна відмовитися від статусу, якщо: • є чіткі ознаки того, що небезпеки у рідній державі вже не існує, людина може повернутися у безпечні умови; • отримала іншу форму захисту (наприклад, статус біженця); • є інші підстави для легального перебування у країні (наприклад, робоча віза, репатріація); • переїхала на постійне проживання у іншу країну та отримала тимчасовий захист там; • добровільно відмовилася від тимчасового захисту.» Є пунк про робочу візу, тобто work permit під це підпадає я так розумію?… Чи мається на увазі «має робочу візу» саме в ЄС?
-
Я живу в Польщі, поки про таке не чула. І що тим ,у кого забрали прихисток у Польщі через візу до Канади робити ? Вони не можуть надалі знаходиться на території країни , чи їм потрібно оформити карту побиту ? Чи не чули про це? Бо про Польщу ніде не знайшла такої інформації
-
-
Дякую!