UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
У вас в biometric letter є список, що потрібно взяти з собою. Biometric Instruction Letter. What you need to bring with you: • a copy of this letter, and • the passport or travel document that you referenced in your application. Тобто копію листа-запрошення та документ який подавали (паспорт) Ще вам має прийти підтвердження коли робили запис на біо, його просто бажано мати з собою/на телефоні, якщо попросять.
-
CUAT - це не туристична віза в Канаду. Це допомога для швидкого переїзду для людей, які постраждали через війну. При цьому у багатьох містах надається тимчасовий притулок та одноразові виплати. Тож дуже дивно, якщо людина отримала прихисток у ЄС і ще намагається отримати допомогу від Канади. Не вважаєте? Однією дупою на двох стільцях. Тож деякі країни Європи й пропонують вже вибирати щось одне
-
То будуть питання , для чого відкривала? Офіцери робили свою роботу дурно. Відкривайте звичайну туристичну і не морочтесь з програмою cuaet
-
Доброго дня, які ви документи брали на здачу біометрії в львів?
-
of course they fuckin' did they all come here thinking they'll get a free place to live, they'll get money every month, and they in turn will live like kings disgusting
-
А якщо не їздила?
-
Писали десь люди з Туреччини, що й через тиждень отримували, і через півроку. Тобто, абсолютно ніяких приблизних даних
-
То не мої справи ж. Я до того не причетна. Але вважаю дії цих країн щодо хитрозадих співвітчизників правильними
-
Але я нічого в Європі не отримую...справа зовсім не в цьому...
-
Якщо людина з'їздила за цією візою у Канаду і швидко повернулася, то вже точно означає, що вона нею скористалася. Іміграційні дані фіксуються в кожній країні
-
Привіт. Є хтось має досвід в турції через скільки місяців вийде результат заявки?
-
Але наявність візи не означає, що людина нею скористається
-
Правильно роблять. А то наші люди й там допомогу отримують, потім летять на місяць у Канаду, щоб ще й там отримати щось, і повертаються назад туди, де їм знову допомагають. Європейці не дурні, і все вже давно зрозуміли
-
...Естонія
-
Деякі країни (Чехія, Польща та Німеччина) вже почали відмовляти у прихистку тим, у кого CUAET віза. Нікому не потрібні халявщики. Може й інші країни це зроблять. А може й ні, ніхто не знає.
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Ну Ви ж отримуєте дозвіл на роботу по прильоту.
-
Я из Италии....просто смущает то , что по Cuaet они ж там булут оформлять....ставят ли какую то отметку в паспорте?
-
Смотря откуда вы, я знаю что с Французскими такими доками можно до месяца покидать страну, а если больше месяца, то потеряете
21 Jan 2023, 07:36
2569/27980
3 minutes ago