UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка, якщо зареєструвався і подався на програму до 31 березня, чи можу здати відбитки і далі отримати візу після 31 березня, якщо програму закриють?
-
Дякую!
-
просто зареєструйтесь заново, можна на ту саму пошту, там є ліміт на час входу після реєстрації і через деякий час потрібно знову режструватись
-
Не пускає вже більше 2х тижнів. Я думала щось не так з сайтом, але бачу вище люди заходять і все ок
-
У когось була проблема з входом на сайт VFS для запису на здачу біометріі? Мене не впускає взагалі на сайт, пише не вірний логін і пароль, реєстрацію підтверджувала, в кабінет пустило до цього один раз, але там була помилка і не можна було вибрати локацію і час, у мене пароль і логін збережено на Touch ID, тобто вони 100% правильні
-
Добрий вечір усім! Хотіла б запитати, чи є дівчата у Монреалі, які проводять курси майстра бровиста?
-
Під час додавання 2ого заявника у групову заявку на здачу біометрії видає помилку "Перевищено максимальну кількість заявників", хоча під час створення заявки обирав на 3ьох людей, і це видно на головній сторінці заявки. В чому проблема?
-
Напишіть в кризову форму. Вам можуть змінити невірно введені дані.
-
Дякую
-
VFS Global Тільки Львів і там тільки біометрія
-
Зрозумів, дякую
-
ВІН НЕ ПРАЦЮЄ У КИЄВІ. Просто повірте на слово. На першій сторінці сайту це написано
-
Бачу тільки це. Чи про який сайт йде мова?
-
Ні. На сайті вказано , що там тимчасово зачинено
-
Може у когось була схожа історія, поділіться, будь ласка
-
У нашої мами відмінили рейс до Ванкувера сьогодні, вона застрягла в Монреалі, поки нічого не кажуть
-
Хто летів через Монреаль до Ванкуверу, можливо у Вас відміняли рейс через погоду?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка. Чув що здати біометрію можна тільки у Львові, але на сайті де подавати заявку на здачу є можливість обрати Київ. Так чи можна здавати біометрію у Києві?
-
Робота для дівчат в Торонто. Масажна студія запрошує гарних та розкутих дівчат до співпраці. Високий дохід, щоденні виплати.
-
Оновіть адоб реадер або відкрийте ту пдфку через браузер І там буде зрозуміло що саме потрібно заповнити
21 Jan 2023, 07:36
2633/27282
about a minute ago