UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Я про два тижні, що в готелі селять
-
Ну кажуть що з 15-го вони не працюють вже
-
Важливо розуміти полетіти на відпочинок, полетіти і залишитись і просити прихисток
-
Підкажіть будь ласка, хто знає правдиву інформацію. Ходять чутки, що якщо хочеш полетіти на деякий час до Європи, потрібно закрити візу CUAET. Це правда????
-
Доброго дня. Підскажіть будьласка актуальну інформацію про червоний хрест у аеропорті Торонто. Кажуть що вони тепер не працюють і не надають безкоштовного житла на час оформлення документів (
-
Через пару тижнів з вами зв'яжуться. Ми отримали через 2 місяці квитки
-
добрий вечір! якщо хтось подавався на безкоштовні авіа miles4migrants в Канаду 12 грудня, відпишіть чи відповіли вам на пошту мені в приватні повідомлення, будь ласка)
-
Чи реально записатися?
-
Скажуть, а в Україні можна подаватися на біометрію?
-
Підскажіть будьласка, А ті хто в Відню без зворотньої доставки подавав, має чекати що прийде лист з викликом, чи обнови статусу на сайті?
-
Так, я вже побачила. Перепрошую ❤️
-
Питання не за адресою)
-
Я чекала 3 міс та 10 днів
-
Від тижнів, до більше ніж півроку. В середньому 2 місяці, як мені здається. Завітайте до чату Ждуны CUAET. Там всі на тему очікування переписуються
-
Ознайомтеся з правилами групи. Вас ніхто не змушує в ній перебувати. Безліч російськомовних груп існує на тему КУАЕТ. Україномовна лише ця одна.
-
This chat has rules. Try not following the rules or laws in most free countries and see what happens
-
🙄🙄🙄
-
free country - free people chew someone else's throat for the ru language
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, чи можливо поповнити канадську сімку через приват24? Хто вже робив так, працює? Чи не блокувало?
-
Всім привіт Після здачі біометрії має прийти якесь повідомлення? І скільки хто чекав на запит на паспорт після біо? Дякую
21 Jan 2023, 07:36
2665/27911
about an hour ago