UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Скорiш виключення з правил i сподiватись на такий розклад я б не радив.
-
Дякую!)
-
Дякую ! Бо нам казали,що переклад нібито не обов'язково ( що можна і в оригіналі додати на українській мові ) От я і вагаюся відправляти без перекладу.
-
Пока немає тільки Чехія так зробила.
-
Ось я із тих, хто напише, що не докладали і все ок)) Я ніякі документи не перекладала на англійську, віза вже вклеєна в паспорт. Можливо є якісь нові правила або ще щось, але у мене все без перекладу ок. Це я просто розповідаю з власного досвіду і не говорю, що так правильно і треба зробити так само.
-
Обов'язково) Зараз вам напишуть, що не докладали та все ок, але повірте, що краще додавати
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,чи обов'язково при заповненні заявки перекладати на англійську мову свідоцтво про народження та свідоцтва про шлюб ?) Дуже дякую )!
-
Дякую. Будемо пробувати
-
Кризова форма + фото вірного паспорту
-
Гаага, Нідерланди
-
Доброго дня, який візовий?
-
Вітаю, напевно таке питання було, але) відправили паспорт на вклейку, а повернули нам чужий паспорт. Наших нема. Що робили в такій ситуації? Дякую
-
Дякую, це гарна новина
-
Якщо у вас біометричний паспорт і ваше перебування у ЄС не перевищує 90 днів за останні 6 місяців, то віза не потрібна
-
Як дояде в помощь
-
Доброго дня! Хто летів до Канади через Париж зі зміною аеропорту, чи потрібна якась транзитна віза чи ще щось. І скільки орієнтовно потрібно часу для зміни аєропортів?
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка як можна виправити помилку в імені , якщо вже зроблена біометрия ( по внутрішньому паспорту ), а взаргапаспорті буде інша буква ?
-
Там можна вийти на станції Варшава Охота та до 1,5 км пішки по прямій вулиці Towarowa/ З Варшави Центральної Трамвай 22 6 зупинок, але перший варіант простіше. Взагалі Гугл карти по Варшаві дуже добре водять.
-
Розглядають від декількох днів до 8 місяців і більше. Є вже й ті, хто подав заявку у грудні і отримав реквест, і ті, які подавалися у березні й квітні, та досі не отримали реквестів
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, крім таксі у Варшаві з жд до візового центру Канади чим можно доїхати. Дякую за відповідь.
21 Jan 2023, 07:36
2739/28505
10 minutes ago