UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня! Я вже майже півроку знаходжуся в Канаді та буду ділитися своїми минулими та майбутніми кроками по адаптації у своєму блозі (посилання у моєму профілі). Пишіть, будь ласка, свої питання — з радістю вам допоможу!
-
Так, ви праві, я не дочитала про "по Польщі", гарного вам дня)
-
Може людина живе в Польщі і не потребує ваших послуг? Чи ви всюди мусите себе прорекламувати?
-
Да. Оплатил на почте за обратную доставку 120 зл. За каждый паспорт. И отправил. Назад они отправляют своим курьером.
-
Зі зворотньою доставкою?
-
Почта польская
-
Доброго дня всім, хто відправляв документи по Польші на вклейку візи, можете порадити якою саме поштою?
-
На порталі немає інформації про готовність паспорта. Це інша структура.
-
На пошту вам має прийти відповідь, 4 мейли, про готовність візи. Пошту ви вказували коли віддавали паспорт.
-
Пртвіт всвм...маю питання,зав паспорт особисто на вклейку візи в варшаві 13 вересня...до сьогодні на IRCC портаді жодних повідомлень про готовнісь паспорта..як обо де отримати інформацію де він і шо з ним..дякую.
-
дякую, вже розібрався. Конфліктує ТІЛЬКИ ongoing навчання. Його й видалив
-
І що ж робити? Дитина ж не полетить сама)) яка логіка їх?
-
Ні, в зворотній бік не працює :) мамі потрібно дочекатися свого запиту на вклейку
-
А з дорослими працюєте, якщо дитині малій візу відкрили, а мамі ні?
-
Бухарест ніколи й не приймав дитячі паспорти без погоджень. Працюю з цим візовим з травня, вже понад 8000 паспортів вклеїли. Дитячі без погодження ми возимо в Берлін, він приймає. Потрібні додаткові документи. Для консультації номер є в повідомленні вище
-
Привіт :) набирайте мене, все розкажу) 066 093 04 35 Сьогодні привезли 63 таких готових дитячих паспортів з візами :)
-
Коли у вас будуть запити на вклейку - паспорт дитини можна буде подати без запиту. Вклеять. Я працюю з паспортами з запитами на вклейку та дитячими без запитів
-
В мене теж були й робота, й навчання вказані одночасно. Про навчання ж там заповнюється один пункт, а про роботу - інший
-
Ми в анкеті вказували одночасно освіту і роботу. Ніяких проблем з анкетою не було. Можливо проблема в іншому? Є пропущені місяці в роботі
-
Привіт. Чи хтось пробував відправляти свої (погодженні на візу) паспорти та дитячі (без погодження) після 5го грудня, коли відбулись зміни в прийманні документів?
21 Jan 2023, 07:36
2860/27834
5 minutes ago