UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
ви б хоч вказали де знаходитесь))
-
Всім вітаннячка! Шукаю майстриню/майстра перукаря. Треба вкоротити чубчик, я б приходила періодично) тож буду вдячна за контакт
-
Дякую
-
валідною буде тільки біометрія, яка здавалась в Канадському візовому центрі, якщо така є, то вам після заповнення прийде повідомлення типу «біометрія не потрібна»
-
Підкажіть, будь ласка, а якщо чоловік здавав біометрію два роки тому коли їхав до Англії то можна і яким чином попросити використати її для отримання візи по CUAETE? Буду вдячна за відповідь.
-
Якби ж🤩🤩🤩
-
Зрозумів, дякую. Джонсонюку ще є над чим попрацювати)
-
Великобританія потребує окремої візи, безвіз їх не цікавить
-
Можливо, вони не отримали раніше надану інформацію, або в них якось файл некоректно відкривається. Надішліть знову інформацію про вашу службу в МВС та резюме за всі роки з 18 (англійською або французькою)
-
Добро дня підскажіть будь ласка, чи може хтось допомогти ? Прийшло повідомлення с листом що треба подати резюме и інформацію про роботу, але цю інформацію я вже подавав і біометрію сдав! Що треба робити у цьому випадку ? Хто може допомогти заповнити ?
-
Так. Там десь є контакти на сайті.
-
Телефонувати саме в IRCC?
-
Можете писати в кризову та телефонувати. Іноді дехто каже, що їм допомогло.
-
Я розумію. Питаю, чи з'явились опції, що пришвидшують )
-
У абсолютної більшості так. Чекаємо місяцями.
-
Доброго. Чи є якісь методи пришвидшити дитячий запит на паспорт? Батьки прийшли давно запити
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Я уже сама нашла.
-
По ворквізі все одно потрібно отримувати воркперміт в аеропорту
-
Це залежно від країни. В деяких автоматично приходить картка на адресу прописки
21 Jan 2023, 07:36
2912/27939
about an hour ago