UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Наявність канадської візи відміняє прихисток у країнах ЄС з моменту її відкриття. На практиці, вони звичайно не дізнаються, поки не відкриють паспорт ваш.
-
Там питали саме за вклейку у ID картку. На внутрішній паспорт раніше декому давали SJTD
-
Сейчас тоже можно без вклейки. Это называется foil less виза. Но я все равно не слышала, чтобы кто-то ее оформлял на внутренний паспорт
-
подскажите. кто летел кондор в Канаду??
-
Ваша ID-картка містить сторінки для вклейки візи?🤔
-
Таке ж питання по Румунії, якщо в когось є інформація - буду вдячний
-
Доброго. Хто перебуває у Польщі та отримав візу cuaet — щось відомо про те, як впливає куает на зміну можливості перебування в Польщі до 23.08.23? (По закону від 12.03.22 про іноземців). Чи все так і далі?
-
Тож бо і воно
-
Здравствуйте, в обычный паспорт вам не вклеят, тем более в id , сейчас запрашивают только загран Раньше можно было без вклейки , там был одноразовый въезд с документом который они присылали( не помню как назывался) и в Канаде уже можно было потом вклеивать Родственники сейчас так же без заграна подавали на визу , сдали отпечатки и у них теперь запросили именно загран для вклейки визы, делают и потом отправят
-
Привет! Куда отправлять внутренний паспорт (id card) на вклейка визы ? (загран нема)
-
Також, підкажіть будь-ласка, чи справляється будь-який збір за подання документів на отримання візи на будь-якій стадії? Якщо так, то в якому розмірі або де з цим можна детальніше ознайомитись?
-
А з яких пір в України безвіз з Великобританією? Щодо процедури отримання транзитної візи я не в курсі.
-
Дякую!
-
Взагалі 30 днів Цей термін не відміняли Але зараз у візових центрах можуть закрити очі на це Багато хто протермінував термін, але все ок було
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка, який строк для відправки паспорта для вклеювання візи після отримання погодження відповідного органу? 30 днів чи строк необмежений?
-
І з нашим українським "безвізом" і білетами на інший рейс не пропустять? Цього я не врахував(( Процедура отримання транзитної візи складна?
-
Звісно треба. Бо для того, щоб вийти з аеропорту, вам потрібно пройти крізь прикордонну службу (в'їзд у країну, що ви не зможете зробити без візи).
-
Потрібно
-
Доброго дня шановне співтовариство! Хто летів до Канади з Лондону зі зміною аеропортів? Чи потрібно мати якусь транзитну візу чи ще щось для того щоб покинути один аеропорт і дістатися іншого?
-
Скажите пожалуйста, сколько примерно ждать курьера с доставкой , когда на трекенге пишется, что отдали ему паспорт ? Подавала в Дюссельдорфе
21 Jan 2023, 07:36
2970/29558
about an hour ago