UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Здравствуйте, в обычный паспорт вам не вклеят, тем более в id , сейчас запрашивают только загран Раньше можно было без вклейки , там был одноразовый въезд с документом который они присылали( не помню как назывался) и в Канаде уже можно было потом вклеивать Родственники сейчас так же без заграна подавали на визу , сдали отпечатки и у них теперь запросили именно загран для вклейки визы, делают и потом отправят
-
Привет! Куда отправлять внутренний паспорт (id card) на вклейка визы ? (загран нема)
-
Взагалі 30 днів Цей термін не відміняли Але зараз у візових центрах можуть закрити очі на це Багато хто протермінував термін, але все ок було
-
Скажите пожалуйста, сколько примерно ждать курьера с доставкой , когда на трекенге пишется, что отдали ему паспорт ? Подавала в Дюссельдорфе
-
Я свої документи відправила в Берлін. Але дитячий паспорт не вкладала так як реквесту для дитини не було. Мої документами займався друг - міграційний юрист з Канади, він наполягав, щоб я відправляла відразу два паспорта, так як дитина залежить від мене. Я його не послухала, начиталась тут порад/ рекомендацій ,тепер шкодую, адже це час витрачений. Поки я робила все як він рекомендує, то від моменту заповнення заявки до отримання запрошення на вклейку все йшло дуже швидко, а тепер чекаю паспорт 2 - й тиждень . отримаю свій паспорт, буду знову відправляти дитячий з рекомендованим листом вклеїти на основі моєї візи, якщо за цей час не прийде реквест на дитину.
-
У Відні все так само, найшвидше всіх все роблять?