UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Запит на паспорт (вірніше, повідомлення про вашу заявку) вам прийде на той імейл, який був вказаний у анкеті, коли подавалися на CUAET. А сам запит з'явиться у вас у кабінеті IRCC. Імейл, який ви вказували при записі на біометрію більше ніде не потрібен.
-
Дякую А запит прийде на email ?
-
Після отримання запиту на вклейку, при поданні паспорта, вам треба знову буде потім вказати імейл. Ось там і вкажете іншу електронну адресу.
-
А потім для відслідковування візи ще раз потрібно вказувати email?
-
Якщо у вас є підтвердження і ви отримали запис на біометрію, то вже нема смислу його міняти. Бо ця імейл-адреса вам потрібна лише 1 раз - для запису на біометрію. У подальшому вона більше ніде не буде потрібна
-
Річ в тому що я маю лист підтвердження ( мені людина переслала з того email, шо я вказав невірно) і тому не хотів би переносити біометрію, чи можу я вже там на місці виправити на правильний emai чи краще все таки писати?
-
Я думаю це якийсь лист про ваш ворк перміт
-
Коли я це все робив, то ірсс не мало ніякого відношення до вклейки віз в паспорт, все приходило на пошту
-
В мене у чоловіка така ж сама біда, не знаємо що робити.
-
Підкажіть будь ласка, якщо отримав такий лист як на фото, то це означає, що я можу їхати забирати паспорт?
-
Бажаю успіхів)
-
Дякую) Можна починати заздалегідь, у тому ж фейсбуці писати про себе, дивитись вакансії, скласти таки резюме Або мати з собою грошей, достатньо на 2-3 місяці
-
Чоловіку пощастило, його по знайомству влаштували. А мені усі цікавості залишились)
-
Я вже більше тижня шукаю собі щось просте, типа касиру, бариста, тому що мені потрібен парт тайм. Ще ні на одну заявку відповіді не отримала) Англійська теж на хорошому рівні)
-
Важко Тут система, що всюди тільки по резюме. І на кожну спеціальність потрібно окреме резюме А відповідь можеш чекати тижнями
-
І вже не сам, і вже є кому допомогти) У фейсбуці часто викладають, що шукають когось на підселення
-
Я згодна)
-
І можно кімнату на підселення зняти, і роботу легше знайти, а є і роботи з житлом.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, у когось були проблеми із позначкою cuaet в дитячому visit record? На кордоні попросила офіцера щоб позначка була, поставлено лише мені у work permit, у дитини немає позначки. Тепер неможливо подати на федеральну грошову допомогу. Бо система не бачить що вона по cuaet
-
Як на мене, то одному простіше)
21 Jan 2023, 07:36
3054/28271
about an hour ago