UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
В мене у чоловіка така ж сама біда, не знаємо що робити.
-
Підкажіть будь ласка, якщо отримав такий лист як на фото, то це означає, що я можу їхати забирати паспорт?
-
Бажаю успіхів)
-
Дякую) Можна починати заздалегідь, у тому ж фейсбуці писати про себе, дивитись вакансії, скласти таки резюме Або мати з собою грошей, достатньо на 2-3 місяці
-
Чоловіку пощастило, його по знайомству влаштували. А мені усі цікавості залишились)
-
Я вже більше тижня шукаю собі щось просте, типа касиру, бариста, тому що мені потрібен парт тайм. Ще ні на одну заявку відповіді не отримала) Англійська теж на хорошому рівні)
-
Важко Тут система, що всюди тільки по резюме. І на кожну спеціальність потрібно окреме резюме А відповідь можеш чекати тижнями
-
І вже не сам, і вже є кому допомогти) У фейсбуці часто викладають, що шукають когось на підселення
-
Я згодна)
-
І можно кімнату на підселення зняти, і роботу легше знайти, а є і роботи з житлом.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, у когось були проблеми із позначкою cuaet в дитячому visit record? На кордоні попросила офіцера щоб позначка була, поставлено лише мені у work permit, у дитини немає позначки. Тепер неможливо подати на федеральну грошову допомогу. Бо система не бачить що вона по cuaet
-
Як на мене, то одному простіше)
-
Ми уже тут, приїхали 22 листопада
-
Тому так довго, вклеїли паспорти за 3 тижні, це з дорогою
-
Ми попали на "сезон" студентів та учнів, вони були в пріоритеті
-
В нас так і вийшло, візи до кінця дії паспортів у всіх В нас з чоловіком до 27 і 28 року, у дітей до 24 і 25 року
-
Ми подавалися у середині травня, а запрошення на відправку паспорту отримали аж у вересні Вклеїли візітор А свекрові подавала 30 листопада, вже на воркер
-
Ворк перміт - дозвіл на роботу, видається і на такі візи, і на такі, без різниці
-
Раніше, до червня, всім видавали візітор. Після червня - воркер Різниця тільки у терміні дії, визітор до кінця дії паспорту, воркер на 3 роки
-
visitor
21 Jan 2023, 07:36
3062/28320
19 minutes ago