UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка записувався на біометрію у Львів з дружиною одним листом то відповідь приходить кожному чи тільки тому хто записував?
-
Добрый день. Пришел запрос на паспорт. Подскажите, пожалуйста, каким курьером можно отправить паспорт из Украины и какой визовый центр предпочтительнее? Заранее благодарен.
-
Привіт Запитання — хто знімав квартиру на Airbnb і відкривав SIN number, просить довідку про житло, не знаємо, де її взяти. Написали тим, в кого бронювали, але поки глухо за відповідь, не знаємо, що робити. Що робити в даному випадку, як відкрити SIN number? Дякую за допомогу
-
Всім привіт! Чи є у когось актуальна інфа по терміну вклеювання візи в Дубай / Абу-Дабі?
-
Здравствуйте,подскажите пожалуйста как и что нужны для отправки паспорта на вклейку визы курьером ?(варшава) и обязательно нужно вложить в 30 дней после получения письма.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо оплачували пересилку паспортів назад у Варшаві, і вже є фінальне рішення по візі і трекінг айді, де відслідковувати де зараз паспорти? Бо вде тиждень пройшов, а в мене тільки є лист що є фінальне рішення. Дякую
-
Підскажіть будь ласка, якшо заїхати після 31 березня закінченя програми куает, федеральну програму допомоги ж не закриють разом з програмою куает? Правильно я розумію? Бо люди які наприклад подались 29 березня на цю програму не можуть лишитись допомоги і тд
-
У Львів можна спробувати думаю (я зараз в Лондоні але за два тижні літак планую не менше місяця бути там сподіваюсь встигнути…)
-
можна просто в візовий центр?
-
А є хтось хто надсилав паспорт з України в Канаду? і за скільки вам його повернули?