UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Вчора заповнила анкету, вчора прийшло i запрошення на бiометрiю, записалась на здавання біометрії 15-го грудня, я так зрозумiла, що пiсля цього вже треба ждати довго вiдповiдь?
-
Але про 30 днів це стандартна відповідь, проте українці на неї уваги не звертають. Для нас ліміт знят
-
+380681485288 наберіть, гадаю зможе підказати
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, якщо знаете. Хочу відправити паспорти на вклейку у Відні. Кажуть, що тепер можна назад самостійно забирати. Чи знає хто небудь де забирати, чи де почитати про це інформацію. Дякую
-
Доброго дня,може хтось підкаже що це і що з ним робити,це перша сторінка запрошення на біометрію
-
Нічого підтверджувати не треба Все ок
-
Дякую
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
-
-
Здравствуйте! Мне пришло сообщение на сайте об приглашении сдачи биометрических данных в течении 30-ти дней. Это значит, что моя анкета на визу была принята?
-
Добрый день если у вас есть виза вклеенная канадская для себя и виза для ребёнка,то почему вас не пустят в самолёт?
-
по кнопці перекидає в кабінет VSF, а там нема де підтвердити
-
Мені вчора також прийшов запит га білметрію, і в листі пише, що запит автоматично підтверджено
-
Можливо, не переживайте
-
так, календар розкладу ж не працює
-
Добрий день, а ви через пошту записувались?
-
доброго дня, прийшов запит на здачу біометрії в суботу, таке можливо?😅 з яким кодом потрібно підтвердити дату ? в емейлі просять але вказаний (LVIV123...) не знаходить у пошуку сайту VSF.
-
Вони не знають, мабуть, що Канада й одностатеві шлюби визнає. Тож треба порадити хлопцю розширити діапазон пошуків))
-
100%
21 Jan 2023, 07:36
3178/27923
about an hour ago