UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Hello, I want to marry a girl
-
всім привіт
-
Добрый день, возможно кто-то сталкивался с такой ситуацией, буду благодарна за обратную связь, хотим лететь с дочерью из Москвы на Египет, там пересадка, а от туда на Торонто, переживаю ,что не дадут пересесть так как паспорт загран у меня обычный , не биометрический , а у дочери паспорта нет, она вклеена в мой. Может кто-то сталкивался, хотелось бы понимать, билеты не дешёвые. Заранее благодарю!!!!
-
Так, але ж ніде не вказано, що програма лише для людей, які не мають інвалідності. Також візу дають людям пенсійного віку, які вже непрацездатні за віком. У групах вже обговорювалося отримання візи людям за 60 і за 70 років. Тож ніщо не має стати вам на перешкоді спробувати.
-
І візу відкриють. Головне-здати біометрію. За кордоном здасть скоріше, ніж у Львові.Відповідно і віза буде скоріше .В аплікації вказуєте, чи він студент, чи працює.Не знаю, як у Вас. Але 3 група для перетину кордону важлива, а не для візи
-
3 групу випускають за кордон. Але має бути пенсійне посвідчення обов’язково, а не довідка МСЕК
-
Доброго вечора хочу запитати чи може є в когось хороші ріелтори чи агенти с нерухомості у торонто? Намагаюсь зняти квартиру але це не просто. Дякую