UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Особисто я замовляв на сайті вест джет, там про візу питань не було. Але за 24 години до виліту треба буде зробити онлайн чек ін, там вже потрібно ввести дані візи, паспорта. Можливо, KLM хоче цю інформацію одразу...
-
Читав просто десь у гілці, що дитині для навчання в ДС та школі нібито потрібно W. ))
-
На дітей до 18 візітор
-
Може знаєте, чи не помилився я, подаючи тип V для дитини 4 річної? Може треба було W, як у нас з дружиною робити..
-
І на всі паспорти окремо
-
Коли віддаєте, то заповнюєте форму на отримання. Самі її роздруковуєте. І там пишете як хочете забрати, там є поле Ваша адреса мешкання, то там пишіть. Якщо сам то self pick up from VAC
-
Я так розумію, ви домовились, що самі заберете. А приїхали забирати, коли листа на аккаунт отримали про готовність паспортів, вірно?
-
8-10 робочих днів
-
А довго чекали, поки віддадуть?
-
Я також сама возила
-
Коли був на біометрії в візовому центрі Дюссельдорфа, мені сказали, щоб паспорти в жодному разі не відправляв кур'єром, а привіз і поклав до них в ось цю скриньку..
-
Або через фірму. Все зроблять
-
Моїй дитині без запиту вклеїли, разом з нашими паспортами відправляла, до дитини докладала іще запит на мене і чоловіка. Але не у всіх країнах беруть. Попитайте за Вашу
-
Це значить що у Вас запросили паспорт на вклейку візи. Дітей зазвичай довго чекати на запит. Можна спробувати віддати разом зі своїми також і паспорт дитини без запиту на дитину.
-
Може, моя помилка була подавати тип V для дитини? І треба було W, як у нас робити.. Якщо знаєте, підкажіть хто як робив. Дякую гарно!
-
Доброго дня! Підкажіть, в чому може бути проблема.. На мене з дружиною (тип візи W) сьогодні прийшли: -Original Passport Request -Biometric Validity Letter -Biometrics Collection Letter -Client Application Summary -Submission Confirmation А в розділі 4-річної дитини (тип візи V) бачу тільки: -Client Application Summary -Submission Confirmation Чи значить це, що нам з дружиною погоджено візи чи ні? І чому дитині нічого не погоджено? Що робити, куди бігти..
-
Дякую🙏
-
Доброго дня! Хотіла придбати квитки авіалінїї КЛМ, але воно не просить ввести номер моєї візи при реєстрації. Чи потрібно його взагалі кудись вводити? Буду дуже вдячна за допомогу