UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Хто не роззувшись входить в дом З державним другим язиком І все, на що натрапить зір, Одразу тягне в "руській мір"? Він може буть актор, юрист, Насправді ж, руський шовініст!
-
Та контужений , що поробиш
-
Невже так важко дотримуватись правил чату?
-
Вы можете не оскорблять и общаться нормально?
-
Де адміни?
-
Понесло?
-
Ти з окопу пишеш? Якщо ні, яке право взагалі маєш відкривати свого поганого рота, порівнюючи себе з військовими?
-
Адміни, заблокуйте, будь ласка, рускій мір у групі
-
Будь-ласка, не переводьте просте дотримання правил чату в роздуми на тему "какая разніца..." Вже дістали постійні перепалки на цю тему. Мені особисто начхати что вам обидно а що ні, я б таких твердолобих видаляв би звідси за першого ж такого розмірковування
-
Тільки росіяни чомусь вважають, що Росія закінчується там, де закінчується російська мова. Вони постійно про це говорять - ані наши люді, ані гаварят на нашем ізикє
-
Яке відношення має узкій язик до України, крім геноциду нації? До того ж, є правила групи. Вас силоміць у цій групі ніхто не тримає. Адміни, заблокуйте цього неадеквата
-
Можу порадити Вам не розмірковувати про ділення і тд, а просто спуститись до рівня правил спільноти
-
Я також вважаю, що ділити народ за мовою - це абсурд у наш час, це тільки розпалює нові конфлікти. Ми один народ , а мова - це засіб спілкування ,і вибір кожного
-
Чому відразу бовдур? Є правила спільноти до якої Ви долучились, якщо не влаштовує пишіть в групах на кшталт *рускоязичний Торонто* і подібних
-
Підскажіть будьласка. Де щукати хостів на перший час. Дякую
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
-
Дякую
-
Не треба підтверджувати . Воно не працює
-
Доброго дня. Хто може підказати по такій ситуаціі: записалась на здачу біометріі, прийшов лист, де просить або підтвердити або перенести або скасувати запис. Натискаю підтвердити, переходжу по ссилці і ось таке вікно з‘являється
-
Мова спілкування в чаті — українська, англійська.
21 Jan 2023, 07:36
3330/27902
about an hour ago