UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую.Але їй все одно повинен прийти якийсь лист з інструкцією?
-
Біометрія лише з 18 років
-
Подали з чоловіком і донькою(17 років)заяки на візу.Наступного дня ми отримали запрошення на біометрію,а донька ні.Яка може бути причина?
-
Скажите пожалуйста на счёт приезда в Канаду не вакцинированым,карантин сидеть??arive can скачивать??Спасибо!
-
Програму cuaet закривають у березні?
-
Зажди запит на біометрію приходив на протязі 12 год!!!! Я вже не одну анкету заповнила....такого ще не було!
-
Вже відправляти ті паспорти на які прийшло запрошення
-
Я писала на емейл їм , написали що не всім членам родини одночасно приходить запрошення. Треба чекати лист на кожного з заявників
-
Заповнила анкету на сім'ю...я, основний заявник....Чоловіку і сину прийшли запити на біометрію, а мені ні. Хтось стикався з таким???
-
Дітям не приходить запрошення на біометрію.
-
Біометрія лише з 18 років.
-
Ну там вже місяць між тим часу пройшло
-
Дитині тоді прийде пізніше. В мене з чоловіком різниця 16 днів запрошення на біометрію.
-
‼️‼️Хто здавав бiметрію Львів. Скільки чекали реквест ? ‼️‼️
-
і ще таке питання на біометрію потрібно заповнювати CONSENT FORM ?
-
Я не знаю тому запитую )
-
Стосовно попросити- сто відсотків не пройде
-
14 років, закордонного паспорта не має, лише свідоцтво про народження і документи тимчасового заисту
-
Дитина якого віку?
-
Доброго вечора підкажіть будьласка, Прийшло запрошення на Біометрію лише Мамі дитині ні, чи можна в буометричному центрі попросити щоб дитині також взяли біометрічю чи як можна вирішити цю ситуацію, хто стикався ?)
21 Jan 2023, 07:36
3363/28608
13 minutes ago