UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Я писала на емейл їм , написали що не всім членам родини одночасно приходить запрошення. Треба чекати лист на кожного з заявників
-
Заповнила анкету на сім'ю...я, основний заявник....Чоловіку і сину прийшли запити на біометрію, а мені ні. Хтось стикався з таким???
-
Дітям не приходить запрошення на біометрію.
-
Біометрія лише з 18 років.
-
Ну там вже місяць між тим часу пройшло
-
Дитині тоді прийде пізніше. В мене з чоловіком різниця 16 днів запрошення на біометрію.
-
‼️‼️Хто здавав бiметрію Львів. Скільки чекали реквест ? ‼️‼️
-
і ще таке питання на біометрію потрібно заповнювати CONSENT FORM ?
-
Я не знаю тому запитую )
-
Стосовно попросити- сто відсотків не пройде
-
14 років, закордонного паспорта не має, лише свідоцтво про народження і документи тимчасового заисту
-
Дитина якого віку?
-
Доброго вечора підкажіть будьласка, Прийшло запрошення на Біометрію лише Мамі дитині ні, чи можна в буометричному центрі попросити щоб дитині також взяли біометрічю чи як можна вирішити цю ситуацію, хто стикався ?)
-
Возите до Берліна?
-
Нічого таємного. Хто зацікавлений - телефонує. Не всі паспорти можна вклеювати без реквесту, тому й наполягаю на розмові, вияснити, що до чого. Вартість послуги 2500 грн, це не секрет. Консультація по документам безкоштовна. Але вона в кожному випадку дитини справді потрібна, тому потрібне обговорення
-
Чого у вас усе настільки таємно? Вже саме це викликає недовіру
-
..наче ми зараз спілкуємось не людською? Написавши назагал Ви мали бути готовою до дискусії на тему вашого допису, а не усіляко уникати прямих відповідей. Чому не написати : Я-ххххх Везу в-хххх Ціна -ххххх
-
Добрий день. Така проблема. Відправили, паспорти (Відень, Австрія) матері і дітей. Дітям погодили. Матері ще ні. Але зворотня доставка не оплачена. Чекати погодження і їхати особисто заберати? Чи є кращі варіанти?
-
А від вас суцільна пасивна агресія, то ж як бути? ))) Мій номер у вас є - за бажання можемо поспілкуватися людською мовою та живим голосом. А годування троллей в плани не входить)
-
Ваша відповідь на кшталт дописів в фейсбуці " яка ціна?- відповіла в приват"
21 Jan 2023, 07:36
3370/28608
7 minutes ago