UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Я так розумію, перебування залишається до 24.08.23 можна в Польщі, але статус укр і якісь виплати якщо були - просто анулюються. Правильно?
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка відправили паспорта на вклейку 25 листопада в Дюсельдорф , через 5 днів від почти прийшло повідомлення що лист доставлено, але вже скільки часу пройшло нічого не приходить , як можна взнати де знаходяться наші паспорти ?
-
Або якщо людина ще має роботу і працює, то їй все анульовують зразу, побачивши цю візу.
-
Віза з ускореним отриманням. Але це звичайна робоча віза (або візиторська, хто отримав до липня). Якщо людина приїде через рік в Європу у разі обставин, ій відмовлять у захисті?))
-
Але це ж не захист в країні. Це просто віза яка діє після прибуття в країну. По приїзду в Канаду втратити тимчасовий захист - це зрозуміло. Але якщо ти ще знаходиться в Польші - не зрозуміло.
-
Якщо хтось залишається тут на більше ніж декілька місяців, я би радила звернутись до юриста
-
Бо віза може собі стояти, вона робоча, а людина можливо передумала їхати, або ій треба у Європі лишитися, але вже немає права на проживання і роботу. А якщо з Канади повернутися, не приймуть в країнах Європи вже ніде? Якось навіть смішно
-
Але ж це просто віза, це не віза захисту чи ще щось. Дивно.
-
Виходить, якщо не показувати візу, то і не знають. Я теж про таке чула, і не тілтки у Польщі. Потрібно мати 2 паспорти
-
Я прийшла замінити водійське посвідчення на польське . Подивилися паспорт відмовили і повідомили.
-
А як вони про це дізналися?
-
Угу, я теж