UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Біометричні можна здати у Львові, запис робили через електронну пошту
-
а чому ж так могло статися? чому на нього не поставили? він же в моєму паспорті
-
Добридень! Підкажіть, будь ласка, сьогодні отримала паспорт із візою. Дитина вклеєна в мій паспорт, на момент подачі візи скрізь вказувала і надсилала фото що він у мене в паспорті. Але візу поставили тільки мені, як бути з цим? Чи пропустять дитину мою теж?
-
Напишу вам в особисті повідомлення
-
Чи є якісь подальші проблеми стосовно цього? якщо ти же залишаєшся в Польші на декілька місяців.
-
Може хто звертався до юриста чи вирішував це питання якось?
-
Дуже поширена ситуаця, нажаль
-
Привіт. Сьогодні в ужонді мені повідомили що через те що я маю візу канадську, мій тимчасовий захист в Польші анульований. Хтось стикався з таким?
-
Верхнє поле, нижнє не заповнюєте
-
У мене абсолютно так само, навіть та сама дата листа. І поки що теж більше нічого. Я писала на службу підтримки, але відповіді немає, а за їх телефоном лише автовідповідач
-
Можете зателефонувати туди і запитати , на якій стадії ваш паспорт і чи отримали у візовому.Має бути в них україномовна лінія. Особисто я дзвонила у візовий і дізнавалась в операторів. Дуже приємний персонал у Варшаві.Думаю ,так само і в Берліні. Хай Бог помагає!
-
Коли відправляли в Варшаву, то аж через 2-3 тижні приходило повідомлення про те , що з паспортами. Це якась перевірка в них.Потім буде повідомлення за повідомлення з трек- номером.Остаточне- конверт з паспортом у VAC
-
-
А анкета в статусі submitted? Мали листи одразу прийти, на біометрію, сабмішн і апплікейшн саммарі. Ми подали 28.08, чекаємо тільки на дитину реквест.
-
Доброго дня. Чоловік лише заповнив анкету CUAETE в Україні. Каже, що не можна здати біометрію в Україні. А де тоді краще? Якщо в Польщі, то потрібна віза в Польщу?
-
Контакти агенства у вас є? Дайте будь ласка????